Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,833
Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)

Ertuğrul Abi fotoğraflar için teşekkürler, eline sağlık. Günbatımı fotoğrafı favorim. Selamlar.

Etiketler

Ertuğrul Bey,paylaşımlar için teşekkürler...Üyeler benim gibi tatilde olabilirler....Aranızda olamadığım için üzgünüm...Zerrin ,en kısa zamanda Ankara grubu olarak etkinlik düzenleyelim ...

Evet Ferdane keşke aramızda olsaydın, Ankara için etkinlik programlarımız hazır, bir bir düzenlemeye başlarız hepbirlikte

ferdane gül' Alıntı:
....Aranızda olamadığım için üzgünüm...Zerrin ,en kısa zamanda Ankara grubu olarak etkinlik düzenleyelim ...

Ertuğrul Abi senin karelerin çok güzeller, ellerine ve vizörüne sağlık, ben de biraz fotoğraf yüklemeye başlıyorum, umarım beğenirsiniz..

ceranus' Alıntı:
Evet Ferdane keşke aramızda olsaydın, Ankara için etkinlik programlarımız hazır, bir bir düzenlemeye başlarız hepbirlikte
Zerrin artık şu ara kabloyu bulup sanatsal fotoğraflarından ekleseydin diyorum .... ???

Leylek ailesinden görüntüler;

Buldum Ertuğrul Abi, eklemeye başladım bile ;D Sanatsal mı, çok teşekkürler ediyorum, büyük bir iltifat benim için, pek sanatsal değiller ama yine de güzellerdir sanırım

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Zerrin artık şu ara kabloyu bulup sanatsal fotoğraflarından ekleseydin diyorum .... ???

ceranus' Alıntı:
Ertuğrul Abi senin karelerin çok güzeller, ellerine ve vizörüne sağlık, ben de biraz fotoğraf yüklemeye başlıyorum, umarım beğenirsiniz..

Benim kareler sadece alıştırma ve konuya giriş içindi ... asıllar sizde .. neyse devam devam

Seyfe Köyü, Badıllı Mahallesinden ve Süper Babanne ile Mehmet Dede ve torunlarından görüntüler

Cuma günü ulaştım Seyfe Köyüne, hemen göl kenarına gittik arkadaşlar ile..

Süper Babanne ve Mehmet Dede

Akşam Kırşehir'e gidip, Med-Cezir kafe'de kahve keyfi yaptık

bu güzel fotoğraf kareleri için teşekkürler

Sabah saat, 5.00 de Seyfe Gölü kıyısına geldik, gün doğumunu ve kuşları gözlemek için yerlerimizi aldık..