Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gurcata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,315

gurcata

Ana Kamp
Yer
Antalya
Web
serdugur.wordpress.com
Değerli doğasever dostlar, SGK lıların(halen çalışan veya emekli) özel hastahanelerden yararlanabilmeleri için en geç 1 Aralık 2013 tarihine kadar(son beş gün kaldı) avuç içi kimliği oluşturma zorunluluğu var.Konuyla ilgili ayrıntılı bilgileri aşağıdaki vermiş olduğum linki tıklayarak okuyabilirsiniz;
http://www.ulusalpost.com/vatandaslara-cok-onemli-uyari-2205h.htm

Etiketler
Ynt: Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz...

Şimdiye dek böyle bir uygulamadan haberimiz olmadı... Bilgi ve uyarınız için çok teşekkürler, Serdar Bey...
Selamlar...

Teşekkür ederim,hiç duymamıştım.
Ben de paylaştım.
Selamlar.

Bildiğim kadarıyla uygulama 1 Aralık'da başlıyor ama daha sonra muayeneye gittiğinizde de avuç izi alınabilecek.

Sayın arkadaşlar ; bu gün iki hastaneye uğradım ,müdürlerle konuştum her iki müdürün ifadesi şu: Hastaları ilgilendiren bir konu değil 2014 yılında hastaneler bu sistemi kurmak zorunda bu sistem kurulunca hastalar ne zaman hastaneye gelirse barkotta çok kısa bir işlem yapılacak o kadar .Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...

bilgi için teşekkürler

Bende teşekkür ederim, Bilgilendirme için.

Sayın arkadaşlar bugün; SGK lılara da bakan özel bir hastaneye uğradım ve sekretere (geçerken uğradım el okuma işlemi yaparmısın )dedim .Nufus kağıdımı aldı bilgisayara vatandaşlık numaram işlendi ve bir aparat elimi okudu.Tüm işlem 1 dakika sürdü.Bilgilerinize...