sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,063

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
aracımda önde kullandıgım vincin aynısını ikinci el olarak arkasına takmak için bir ark almışdım gerek duymadıgımdan aldıgım paraya satıyorum
sentetik halatlı 12000 ld power vinch
mavi çok temiz sentetik halatlı
en ufak bir sorunu yokdur istenildigi takdirde aracımda takılı olan vinci de verebilirim ben onu takarım
fiyatı 850 tl

Etiketler
Ynt: sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch

hayırlı satıslar;
takıp

10000 lik çelik halatlısını yeni aldım almasaydım alırdım hayırlı satışlar

gerçekten çokgüzel bir vinç almıssınız ben çok memlunum beni hiç yolda bırakmadı

76138_155635031146373_100000996325702_274764_5009598_n.jpg

bende düşünüyorum, fakat arkadaş kullanıyor devamlı içi ıslak kaldığı için sıkıntı olduğunu söyledi çabuk kurumuyor dedi rengide soluk mavi idi. sizce haklımı

saygılar

üstad biraz uygun say bunu alalım .bu sarı cj deki vincin aynısımı.

yörük 54' Alıntı:
bende düşünüyorum, fakat arkadaş kullanıyor devamlı içi ıslak kaldığı için sıkıntı olduğunu söyledi çabuk kurumuyor dedi rengide soluk mavi idi. sizce haklımı

saygılar
neyin içi ıslak kaldıgı için anlamadım ben vincı suyun içine dalıp çıkdıkdan sonra çok kullandım sıkıntı yaşamadın 5 6 arkadaşım bizim ekip tamamen bu vinci kullanıyoruz
sözkonusu halatsa saten ıslak olması normal sadece hafif rengi soluyor ama kopma falan yaşamadık hiç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri