Sıfır halk bandı telsiz+anten

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,319

Etiketler

Ynt: Sıfır halk bandı telsiz+anten

umutkaptan' Alıntı:
Halk bandı telsizlerin çıkışı yasal olarak 4 wattdır.

Sadece telsiz 185 tl dir.

saygılarımla
Merhaba tekrar, anten+telsiz almak istiyiyorum. Anladığım kadarıyla 225tl fiyat devam ediyor.Nasıl organize edeceğiz? İstanbuldayım ve telsizi hem ev hem de çakmaktan bağlayarak araçta kullanmak istiyorum. Frekans/anten açısından kalibre edilmesi gibi veya özel bir başka durum var mı, yoksa fişe tak çalıştır mı? Ücreti size nasıl takdim edeceğim? Selamlar...

Cem bey merhaba;

kampanya devam ediyor.

anten mıknatıslı elk.de çakmak adaptöründen olduğu için araçta tak çalıştır.

ev için adaptör şart çatı anteni ile daha iyi netice alırsınız

Umut bey cihaz geldi. İlginize teşekkür ederim. Bostancı taraflarında monte ettirebileceğim bir yer biliyor musunuz? Görüşmek üzere...

Aselsan bayii sistem elektronikle bağlantıya geçebilirsiniz.

Bağdat Caddesi 329/43-46 Meklim - Kaynak İş Merkezi

Cevizli / Maltepe / İstanbul

Telefon: (0216) 3054371 - 3054372 - 3521947

Faks: (0216) 3054370

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR