Sıfırdan Dalışa Başlamak!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paticik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,886
Ynt: Sıfırdan Dalışa Başlamak!!!

İstanbul için;

Yabancı değil ;D
http://www.mertkigili.com/

http://pruvasualti.com/

http://www.marmarasualti.com/

Etiketler

Yalnız şunu belirteyim, ben İstanbul'da dalış gezileri organize etmiyorum, sadece arkadaş çevremden insanlara hobi olarak dalış eğitimi veriyorum, geziler için Hakan Bey'in verdiği adresler gayet uygun ;)

selam karataş ve kemer altında şubeleri bulunan barakuda yı önerebilirim

Aletli dalış alanında deneyimli arkadaşlarımız dalışa yeni başladıklarında başlarından geçenleri kısacası deneyimlerini bizimlerle paylaşabilirlermi. Örneğin ben şuan 1 yıldız brövemi aldım ve şimdiye kadar 10 dalış yaptım ama hala çok fazla hava kullanıyorum. hocamın yaklaşık 2-2.5 katı kadar yada grupda genelde rezerve ulaşan ilk kişi ben oluyorum bu da acayip sinirimi bozuyo. bazen kendimi onların hakkını yemiş gibi hissediyorum. hocam bunun deneyimle ilgili olduğunu söyledi ama ben her seferinde aynı şeyi yaşıyorum. bu konuda yapabileceğim farklı çalışmalar var mı? paylaşırsanız çok sevinirim.

Yaşadığınız şey çok normal. Hava tüketimi tecrübe ile, yani doğru ağırlık, doğru yüzerlik, doğru hareket ve doğru nefes alıp verme ile azalır. Bunun için acele etmeyin ve nefesinizi kontrol etmeye çalışmayın. En önce sizin havanız bitiyor diye de strese girmeyin ve sakın bundan utanıp işaret vermemezlik etmeyin. Onun yerine bu yukarıdaki doğruları yapmaya çalışın. Bolca denge çalışın. Yavaş hareket edin. Gereksiz ağırlık almayın.

Merhabalar,
Dalış sporu ilgimi çekiyor ve Ankara'da dalış eğitimi veren kurslar hakkında bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar
Zehra

Normal solumadan daha derin ve daha yavaş nefes alın, yüzerlilik hep nötr olsun, ayrıca palet vuruş şekliniz yanlış olabilir, kalçadan palet vurmaya gayret edin

izmir karşıyaka da bulunan okulumuzla temasa geçebilirsiniz.
bilgi için togan bayman
0 534 316 46 64
msn:toganbayman@hotmail.com

arkadaslar ben yüzme iyi bilmiyorum dalışta eğitimini verirler mi.

Ayağınızın yere değmediği bir yerde yardımsız su üstünde durabiliyorsanız bence yeterlidir, stilli yüzmek, belli bir mesafe yüzmek gerekmiyor

merhabalar hülya hnm,
izmir karşıyaka da okulumuz dan eğitim alabilirsiniz.dilerseniz karataş taki okulumuzdan.görüşmek ve bilgilenmek için bekleriz.
mail:toganbayman@hotmail.com
tel:0 534 316 46 64
cmas 2* eğitmen balıkadam

merhaba arkadaşlar İstanbul ,Ankara,İzmir gibi büyük şehirlerde kurs bulmak kolay olsa gerek diye düşünüyorum yaşadığım yere kıyasla mümkünse banada yardımcı olabilirmisiniz.Sakaryada yaşıyorum burayıda dalış eğitimini ararken buldum.Bilidiğiniz yerler varmı yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,
Sakarya Atlantis Su Sporları Kulübü' nü öneririm.
Oldukça iyi bir kulüp ve çok aktif çalışıyorlar.

www.atlantissusporlari.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR