Şile 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çöl Kartalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,481

Çöl Kartalı

Dünyayı keşfetmek, kendini keşfetmektir
Yer
İstanbul
Ağustos ayı sonunda Şile'de harika bir üç gün geçirdik. Şile'nin ünlü kayalarının önünde park ettik. Deniz pırıl pırıl, güneş içimizi ısıtıyor, aşırı kalabalık yok, her şey istediğimiz gibi, tadını çıkarıyoruz Şile'nin.

SDC13189.jpg

SDC13173.jpg

SDC13128.jpg

SDC13129.jpg

SDC13140.jpg

Etiketler

Ynt: Şile 2010

Sn.Erhan110, hoş geldiniz. Sizin karavan yapım maceranızı büyük keyifle okuyoruz. Daha 20.sayfadayız. Yusuf bey'in tavsiyesi ile size danışacağımız bir konu da var. Araç gürültüsünü kesebilmek için nasıl bir izolasyon tekniği kullandığınızı öğrenmek isteriz. Ayrıca şu balık ziyafeti de aklımıza takıldı. Ne yapsak acaba? Ayrıca emekliliğinizin tadını çıkarmanızı can'ı gönülden diliyoruz.

Şile'den yeni resimler; bakalım sevecek misiniz:smiley: Günbatımı bir harika oluyor Şile'de. Balıkçıların kıyıdan açıklara yolculuğu da çok güzel. Şile, İstanbul'a en yakın keyif alanlarından biri. Günübirlik olarak dahi tadına varabilir, kentin gürültüsünden ve karmaşasından uzaklaşabilirsiniz.

SDC13147.jpg

SDC13149.jpg

SDC13153.jpg

SDC13158.jpg

SDC13171.jpg

Keyifli bir adam olarak yazılarımı keyifle okumanızdan keyif aldım desem çokmu keyif kullanbmış oluruz acaba ?? :smiley: Zaten teknenin adıda KEYİF ...neyse şaka bir yana ilerleyen sayfalarda hem ısı hem ses izolasyonunu nasıl yaptığımı görsel olarak izleyeceksiniz . Elim bu işlere fazla yatkın değildir o yüzden rahat uygulama yapabileceğim arkası kendinden yapışkanlı malzemeler kullandım.
Ses izolasyonu dediğinize vede aracınız dizel olduğuna göre öncelikle motor bölümünü bence izole etmeniz lazım aynen müzik stüdyolarında olduğu gibi pramitlerden oluşan sert bir sünger malzeme., tabi bunun yanmaz olması lazım . Siz sitede yazılanları dikkatlice okuduktan sonra birdaha konuşalım , aracada bakabiliriz beraber ona göre yönlendiririm sizi yaparsınız izolasyonunuzu en çok 100 tl.ye mal olur. Kar yağsın balıklar daha kıvama gelir yaparız bir tava Keyifte herzaman geçerlidir .)

Selamlar
Erhan

Süper... İzolasyon olayı bu maliyetle çözülürse süper olur. Evet, bu yıl balıklar havalar tam soğumadığı için derinlerde bekliyor :smiley: Bir hafta sonu aracımızda kahve keyfi yapar, bilgilerinizi paylaşırız. Biz de sizin aracınızı görmek isteriz. İstanbul'da iseniz fırsat yaratırız. Çok teşekkürler herşey için :smiley:

Ok Yeşim hn. yaratırız :smiley: Karavancılık yaşam şeklimiz demişssiniz merak ettim çok eskileremi dayanıyor karavan yaşamınız ?

Bülent 1993'den beri, ben de yaklaşık 7 senedir Bülent'le beraber karavanı deneyimliyorum. Halen Çekme Karavanımız duruyor, biz şimdi motokaravan keyfini sürdürüyoruz. Daha fazlasını buluşmamızda anlatırız. :D

Gezinizi ilgi ile izliyorum. Fotoğraflarınız güzel. Devamını bekler iyi geziler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler