Şile Kaçamakları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,188
Ynt: Şile Kaçamakları

[attachment=1]
Tabii ki Gökhan'ın yaptığı pastırmalı yumurtanın da tadına bakmayı ihmal etmedim.
[attachment=2]

Akçakese'den sonra İstanbul'dan baldızı dalıp ona doğum günü hediyesi olarak Poyrazlara götürdüm.
Poyrazlarla ilgili devam "Kalk gidelim Küheylan sayfasında"
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg954894#msg954894

Etiketler

İşi ilerlettiniz bir müddet sonra ''biz bunu hep yapıyoruz'' demenizden korkacağız. sağlıkla kalın bütün arkadaşlara selam olsun. (pastırmalar da afiyet olsun)

Bülent ayıp elinde ki tava ne öyle, artık reklamlar da özendirici yiyecekler sergilenmiyor,ben hiç yayınlıyormuyum böyle fotoğraflar

mayıstosböce' Alıntı:
Bülent ayıp elinde ki tava ne öyle, artık reklamlar da özendirici yiyecekler sergilenmiyor,ben hiç yayınlıyormuyum böyle fotoğraflar

sana nispet olsun diye tavayı gösteriyorum, tadına bakmak nasip olmayacak herhalde ;D ;D ;D, yedik çünki kalmadı ;D

akçekese'den ilginç bir görüntü, aracın sahibi arabayı almaya gelince farketti, arabanın etrafında dört dönüyordu ben nasıl park etmişim diye ;D ;D
yedi-sekiz kişi zor çıkardılar aracı

buralpdi' Alıntı:
akçekese'den ilginç bir görüntü, aracın sahibi arabayı almaya gelince farketti, arabanın etrafında dört dönüyordu ben nasıl park etmişim diye ;D ;D
yedi-sekiz kişi zor çıkardılar aracı
Ayık kafayla bu işi yapmak imkansız, arkadaş kesinlikle baya bir alkollüymüş ;D ;D ;D
Size imrenerek bakıyorum. Kolayca bir kaç kişi bir araya gelebiliyorsunuz. Bizde bir tabir vardır "kapı gıcırtısına bile oynar" derler, bir işe çok hevesli olan için söylenen bir deyimdir. Sizde de baya bir hevesli bulunuyor

vatandaşın şaşkınlığına ben daha çok güldüm, ben nasıl park etmişim diyerek arabanın etrafında dönüp duruyordu, hiç bir şey hatırlamıyor ;D ;D

herkes birbirini kışkıtıyor bizde, birazda büyükşehrin verdiği stres var iki gün olsun kafa dinleyelim muhabbeti çok oluyor, yani bir günlüğünede olsa istanbul'dan uzaklaşmak stres çenberinin dışına çıkmak istiyoruz

Ortada yağmur eseride yok, arkadaşın gecede kafası heyalanlıymış.

Şile Kaçamağı 3

Cumartesi akşamı (24.09.2011) ben, Levent, Gökhan ve eşi Şile'ye (Kumbaba mevkii) kampa gittik. Gece orada konakladık. Pazar günü Şirin ailesi de bize katıldı.

Bir kaç Foto;

Görmüş olduğunuz o kocaman tencerede Gökhan'ın yaptığı lezzetli pastırmalı yumurta var. Anca yetti ;D

3. resimde Ferhat koltuğunu tamir ediyor. O gün tamirat günüydü. Ben aynamı tamir ettim. Levent güneş paneliyle uğraştı.

neyse bu sefer bulaşık yıkarken resmim yok ;D
İlhan ağbi çaysız bırakmadım arkadaşları merak etme

berkcantp' Alıntı:
Ha görüm seni terslik olmazsa cuma akşamı semaveri çalıştırırsın burdan oraya odun getirmek yakışmaz.

işten çıkıp geleceğim demliğe razı gel bence İlhan ağbi