[attachment=1]
Tabii ki Gökhan'ın yaptığı pastırmalı yumurtanın da tadına bakmayı ihmal etmedim.
[attachment=2]
Akçakese'den sonra İstanbul'dan baldızı dalıp ona doğum günü hediyesi olarak Poyrazlara götürdüm.
Poyrazlarla ilgili devam "Kalk gidelim Küheylan sayfasında"
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg954894#msg954894
İşi ilerlettiniz bir müddet sonra ''biz bunu hep yapıyoruz'' demenizden korkacağız. sağlıkla kalın bütün arkadaşlara selam olsun. (pastırmalar da afiyet olsun)
sana nispet olsun diye tavayı gösteriyorum, tadına bakmak nasip olmayacak herhalde ;D ;D ;D, yedik çünki kalmadı ;D
akçekese'den ilginç bir görüntü, aracın sahibi arabayı almaya gelince farketti, arabanın etrafında dört dönüyordu ben nasıl park etmişim diye ;D ;D
yedi-sekiz kişi zor çıkardılar aracı
akçekese'den ilginç bir görüntü, aracın sahibi arabayı almaya gelince farketti, arabanın etrafında dört dönüyordu ben nasıl park etmişim diye ;D ;D
Ayık kafayla bu işi yapmak imkansız, arkadaş kesinlikle baya bir alkollüymüş ;D ;D ;D
Size imrenerek bakıyorum. Kolayca bir kaç kişi bir araya gelebiliyorsunuz. Bizde bir tabir vardır "kapı gıcırtısına bile oynar" derler, bir işe çok hevesli olan için söylenen bir deyimdir. Sizde de baya bir hevesli bulunuyor
Ayık kafayla bu işi yapmak imkansız, arkadaş kesinlikle baya bir alkollüymüş ;D ;D ;D
Size imrenerek bakıyorum. Kolayca bir kaç kişi bir araya gelebiliyorsunuz. Bizde bir tabir vardır "kapı gıcırtısına bile oynar" derler, bir işe çok hevesli olan için söylenen bir deyimdir. Sizde de baya bir hevesli bulunuyor
vatandaşın şaşkınlığına ben daha çok güldüm, ben nasıl park etmişim diyerek arabanın etrafında dönüp duruyordu, hiç bir şey hatırlamıyor ;D ;D
herkes birbirini kışkıtıyor bizde, birazda büyükşehrin verdiği stres var iki gün olsun kafa dinleyelim muhabbeti çok oluyor, yani bir günlüğünede olsa istanbul'dan uzaklaşmak stres çenberinin dışına çıkmak istiyoruz
sana nispet olsun diye tavayı gösteriyorum, tadına bakmak nasip olmayacak herhalde ;D ;D ;D, yedik çünki kalmadı ;D
Cumartesi akşamı (24.09.2011) ben, Levent, Gökhan ve eşi Şile'ye (Kumbaba mevkii) kampa gittik. Gece orada konakladık. Pazar günü Şirin ailesi de bize katıldı.