KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaslar virajlarda sofor tarafi fiskiyesinden su sizdima ve su atma problemi sizde de var mi?
Hortumu inceledim T den sonra sofor tatafina uzun bir hortum var ve icinde su kaliyo.
Acaba sorun T de mi? Fiskiyede mi?
Fıskiyeler kaputun üstünde ise bu durum tüm araçlarda kroniktir bence, bende dikkat etmedim antifiriz kullanıyorum olsa belli olurdu diyicem ama sızdırma olmasa bile fıskıyeler 20 cm geride duruyor kullanırken illa sıçrar onla karıştırmıyorsunuz değilmi?
Bildigin su geliyor abi. Silecek koluyla sıkarken degil.
Saga keskin donerken surucu tarafindaki fiskiyeden su akiyor. Hatta keskin domersen cama bile atiyor
Aaaa bidakka biyerden hava alıyor olabilirmi mantıken borunun gerisinde kutuya kadar su varsa ve kutuda doluysa suyun kendi kendine yürümemesi lazım , yürümesi içinde arkadan hava gelmesi lazım, güray hocam kaputu kaldırıp su bas bakalım biyerde patlak falan varmı?muhtemelen plastik T de çatlak vardır
Bir başka yöntemde fıskıyenin altından hortumu söküp boruya ya geri üfle yada tersini yap hava kaçağı varsa anlaşılır diğer tarafı da kapatman lazım tabi