Silecek Fiskiye Su Sızdırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,961

youngsun

Zirve
Yer
İstanbul/Ankara
Web
www.youtube.com
Arkadaslar virajlarda sofor tarafi fiskiyesinden su sizdima ve su atma problemi sizde de var mi?
Hortumu inceledim T den sonra sofor tatafina uzun bir hortum var ve icinde su kaliyo.
Acaba sorun T de mi? Fiskiyede mi?

Ynt: Silecek Fiskiye Su Sızdırma

Nerden su sızıyorki fıskıyenin altındanmı kaputun üstünemi? Kaputun üstüneyse çaresi yok gibi birşey daha önce olmuyormuydu?

bende tam konu açacaktım:smiley: bende de oluyor özellikle şöför tarafı antifirizli cam suyu kullandığım için kaput mavi oluyor çok kötü görünüyor

Fıskiyeler kaputun üstünde ise bu durum tüm araçlarda kroniktir bence, bende dikkat etmedim antifiriz kullanıyorum olsa belli olurdu diyicem ama sızdırma olmasa bile fıskıyeler 20 cm geride duruyor kullanırken illa sıçrar onla karıştırmıyorsunuz değilmi?

Bunca yıl ciddi ciddi bilgilendirici mesaj yazmakdan sıkılmış olmalıyım ki, başlığı görünce aklıma düştü.
Fışkiyeyi kim kırdı? ;D ;D

Ozaman fıskıyeyi değiştir istersen T den öyle bir problem yaratmaz, sağ sol farketmez her ikisinden de atması lazım sağa sola dönerken

Aaaa bidakka biyerden hava alıyor olabilirmi mantıken borunun gerisinde kutuya kadar su varsa ve kutuda doluysa suyun kendi kendine yürümemesi lazım , yürümesi içinde arkadan hava gelmesi lazım, güray hocam kaputu kaldırıp su bas bakalım biyerde patlak falan varmı?muhtemelen plastik T de çatlak vardır

Bir başka yöntemde fıskıyenin altından hortumu söküp boruya ya geri üfle yada tersini yap hava kaçağı varsa anlaşılır diğer tarafı da kapatman lazım tabi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR