Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e…
Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e…
Herkese merhaba
Aranıza yeni katıldım daha doğrusu siteye yeni katıldım yoksa buradaki isimler içinde birkaç arkadaşım var
Pazar günü Edirnekapı Gezisine katılmak istiyorum ancak oraları hiç bilmediğim için Anadolu Yakası'ndan geçecek birileri varsa onlara katılmak isterim. ???
selam arkadaşlar
yeni katıldım aranıza
bende bu pazar gezisine katılmak istiyorum.
yalnız bende anadolu yakasındayım
bu taraftan gideceklerle bi grup oluşturup hep beraber gidelim mi:
Anadolu Yakasından gelecekler için Tuzla - Cevizlibağ (sanırım 500T) halk otobüsleri ile Edirnekapı Mezarlığında inmek çok daha kolay olacaktır. En fazla 5 dakika yürüme mesafesinde kalıyor. İlk mesajdaki Google Earth haritasından inceleyebilirsiniz...
Kadıköy'den geleceklerle de saat 10:30'da Eminönü İskelesinde buluşabiliriz...
Herkese merhabalar, gruba bir arkadaşımın söz konusu geziden bahsetmesi üzerine üye oldum...
İstanbul'u ve gezmeyi, gezerken fotoğraf çekmeyi çok seviyorum Ben ve birkaç arkadaşım geziye katılmak istiyoruz. Pazar günü 10:30 Kadıköy benim için uygun
Arkadaşlar Anadolu yakasından geleceklerle 10:30'da Kadıköy'de değil, Eminönü'nde bulunan 'Kadıköy İskelesi' önünde toplanacağız ve 11:00'de Kariye Müzesi toplanacak olan grupla buluşacağız...
Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı?dan Fatih?e?
sedat a inat 9:45 vapuruna binmek için 9:30 da kadıköydeki eminönü iskelesinde buluşup karşıya geçme eylemi başlatıyorum))) en azından benim saat ve rotam bu...