KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
ön takımı yeni bitirdim sıra hidrolik direksiyonda geliştirdiğim projeyi görsen kafayı yersin yakında resimlerini yayınlayacağım toplam 5 adet direksiyon hazırlıyorum isteyenlere duyurulur : : : : :
dizel veya benzinli farketmez tüm defender serilerine uygun sektör koluna veya kısa rota tadilat yapmadan direk takılacak şekilde projelendirdim resimleri gönderdiğimde daha iyi anlarsın
deveboynu dediğimiz NRC8557 nollu parçanın AEU2761 nolu (tamir takımı) mavsalda orjinalinde gresörlük yoktur yağlana bilmesi ve ömrünün uzun olması için deveboynune gresörlük ekledim
ÇİĞDEM HANIM VE TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR SİVASTAKİ ŞENLİKTE BENİM FİNİŞTEN SONRAKİ KIZIMLA SARILDIĞIM ANKİ REDMİMİZİ ÇEKEN LÜTFEN BANA İLETSİN benim için çok önemli
ben peşinen teşekkürlerimi iletiyorum
DEMİRAL' Alıntı:
deveboynu dediğimiz NRC8557 nollu parçanın AEU2761 nolu (tamir takımı) mavsalda orjinalinde gresörlük yoktur yağlana bilmesi ve ömrünün uzun olması için deveboynune gresörlük ekledim
ata036' Alıntı:
1- mustafa fındık........aracı.. köfte .......yeri.. sivas köftecisi........sorunu... sivas ve köfteyi çok sevmesi
2- tarık yılmaz ........aracı.. köfte .......yeri.. sivas köftecisi........sorunu... sivas SIMTAFAYI çok sevmesi diğerlerinin yeri ayrı ama köfte diyince SIMTAFA aklıma geliyor
hüseyin abi sen bizim gururumuzsun hangi araba yayı koparıp o parkuru bitirebilirdi tek kelime ile harikaydın bu iş öyle kütüklerin üstünde NEFESİ KESİLMEKLE olmaz demi yani
hüseyin demiral a hoş geldin diyoruz gezenbilir ailesi olarak sivastan bir üyemiz daha olması beni çok sevindirdi
aracındaki gelişmeleri yakndan takip ediyorum adam mekanik olarak aşmış hidrolik konusu beni çok etkilyor
devam hüseyin baba