Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,837
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

tarık kardeş işi yeni çözdüm benim için yazdığın teşekküre sonsuz teşekkürler kıskananlar çatlasın inşallah ölmez sağ kalırsam seneye görecekler benim gariban defenderimi ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

ön takımı yeni bitirdim sıra hidrolik direksiyonda geliştirdiğim projeyi görsen kafayı yersin yakında resimlerini yayınlayacağım toplam 5 adet direksiyon hazırlıyorum isteyenlere duyurulur : : : : :

dizel veya benzinli farketmez tüm defender serilerine uygun sektör koluna veya kısa rota tadilat yapmadan direk takılacak şekilde projelendirdim resimleri gönderdiğimde daha iyi anlarsın

deveboynu dediğimiz NRC8557 nollu parçanın AEU2761 nolu (tamir takımı) mavsalda orjinalinde gresörlük yoktur yağlana bilmesi ve ömrünün uzun olması için deveboynune gresörlük ekledim

ÇİĞDEM HANIM VE TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR SİVASTAKİ ŞENLİKTE BENİM FİNİŞTEN SONRAKİ KIZIMLA SARILDIĞIM ANKİ REDMİMİZİ ÇEKEN LÜTFEN BANA İLETSİN benim için çok önemli
ben peşinen teşekkürlerimi iletiyorum

ahmetti' Alıntı:
yoook Allah için çok sağlam araçlar
defenderin arıza yapma gibi kötü huyları olmaz istersen sende al bi tane dene

DEMİRAL' Alıntı:
deveboynu dediğimiz NRC8557 nollu parçanın AEU2761 nolu (tamir takımı) mavsalda orjinalinde gresörlük yoktur yağlana bilmesi ve ömrünün uzun olması için deveboynune gresörlük ekledim
hüseyin abi bu iş seninle gider Allah canımı alsın

siz gelin sizi köfteye yatırırız icabında

hüseyin abi sen bizim gururumuzsun hangi araba yayı koparıp o parkuru bitirebilirdi tek kelime ile harikaydın bu iş öyle kütüklerin üstünde NEFESİ KESİLMEKLE olmaz demi yani

sivaslı_motorcu' Alıntı:
defenderin arıza yapma gibi kötü huyları olmaz istersen sende al bi tane dene
gerek yok abi makine bu makine...
bakalım kaç kişi maşallah diyecek....

ahmetti' Alıntı:
gerek yok abi makine bu makine...
bakalım kaç kişi maşallah diyecek....

Ahmet facebook şeysi gibi oldu bu . Kimler paylaşacak, paylaşmayan beni silsin gibi

Arkadaşlık ölmedi ya yinede " MAŞAALLAH " hehehehehehe

hüseyin demiral a hoş geldin diyoruz gezenbilir ailesi olarak sivastan bir üyemiz daha olması beni çok sevindirdi
aracındaki gelişmeleri yakndan takip ediyorum adam mekanik olarak aşmış hidrolik konusu beni çok etkilyor
devam hüseyin baba

hüseyin abi garaj bölümüne bir konu açıyım oradan devam edelim bu tür modifikasyonların diger defender kullanıcıları da konuyu takip edebilsinler