Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
Selam arkadaşlar,
Sivas offroad şenlikleri ilk başta kazasız belasız atlatıldığı için sevinçliyiz.Organizasyon ekibine ayrı ayrı hepsine teşekkürlerimizi borç biliriz.Bizi misafirpererliğiyle ağırlayan sivas offroad klubüne başta bülent bey , mustafa bey olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.Çok güzel bir organizasyon oldu.
Sohbet etme fırsatı bulup memnun olduğum zerrin hanım, çiğdem hanım ve sibel hanıma çok selamlarımı iletiyorum.
Benden başka derece alan bütün ekipleri pilot ve co pilot arkadaşlarımı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim.
Herkese bu organizasyonda emeklerini esirgemiyenlere teşekkür eder başka bir organizasyonda buluşmak üzere selamlarımı, saygılarımı sunarım.
abicim nissan patrol gr yi çekecek araç yok kimse hoplayıp zıplamasın araba motorun bütün gücünü tekerlere iletiyor
bu tür bir çekişmeyi yapmayan diğer araç sahipleri atıp tutuyorlar ama bimediklerinden bir mustafanın nefes kesenin debriyaj balatası bitmek üzere bir yenilerse
siz ozaman görün bizzat ben gelen herkesi çektiğini gördüm
[/quote]
eee bülent ne olsa patrol gr benim 2.5 tonluk aracın neler yaptığını dün gördün herhalde.. Bir zamanlar bazıları dolmuş diyordu.dolmuşu pistte görünce küçük dilini yutmuştu.
kokteknik' Alıntı:
abicim nissan patrol gr yi çekecek araç yok kimse hoplayıp zıplamasın araba motorun bütün gücünü tekerlere iletiyor
bu tür bir çekişmeyi yapmayan diğer araç sahipleri atıp tutuyorlar ama bimediklerinden bir mustafanın nefes kesenin debriyaj balatası bitmek üzere bir yenilerse
ya bülent kardeş bende biliyordum çekeceğini sen bana özelliklede demiştin ben zaten bilerek bağladım o arabayı adam dağda, taşta, suda, parkurda stop etti hep biz onu çektik şimdi o bizi çekmeseydi alimallah hasta olurdu ondan yani yoksa ben onu çekerim dimiyorumki demi mustafa abiii
kayseri grubuna bizde teşekkür ediyoruz ben bu kadar deli dolu insanların biraraya gelmesini enfes buldum etkinliğimize renk kattınız çoşkunuz ve hırsınız çok iyiydi tahtaravalliyi geçenler oldu aranızdaki hiyerarşi beni kıskandırdı
tekerlerinize sağlık kupanın birinin size gitmesi beni ayrıca sevindirdi
kemal52' Alıntı:
eee bülent ne olsa patrol gr benim 2.5 tonluk aracın neler yaptığını dün gördün herhalde.. Bir zamanlar bazıları dolmuş diyordu.dolmuşu pistte görünce küçük dilini yutmuştu.
kemal52' Alıntı: