Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
takomistik' Alıntı:
benim üşümem önemli degil çadır içi ısınma hareketleri yaparız. hanım ve çocuklar üşürse (kokteknik bülent kök palas otele) hanımı ve çocukları yerleştiririz. gerisi mühim degil :
bülent bey alooo bak kime diyolar o zaman bende hanım ve çocuklarla gelebilirim. yaw mustafa abi niye söylemiyon bülent beyin kök palas oteli olduğunu ;D ;D ;D oh oh sıcağına yatacaz.. puhahaha :-*
YUK YUK benzinliği yuk garibime birden çökmeyin ya durun alla alla
ahmet abi mazot olsaydı gelirken bir bidonda senin için atardım amma malesef sizin araç benzinli olduğu için hakkınızı kaybetiniz
ata036' Alıntı:
YUK YUK benzinliği yuk garibime birden çökmeyin ya durun alla alla
ahmet abi mazot olsaydı gelirken bir bidonda senin için atardım amma malesef sizin araç benzinli olduğu için hakkınızı kaybetiniz
niyekine sizin mazot istasyonunuz var, ama benzin bulundurmuyosunuz oldumu şimdi ;D ;D
yinede eliniz boş gelmeyin canııııııımm mazotla çalışan araçlarımızda var çok şükür puhaha
eğer ki cross bir motorsikletle gelen arkadaş elbetteki yarışacak ve kupanın birini alıp götürecek
bizim iki tekerci dostlarımız yarışmayacak start ve finisih belirleyen hakemliği yapacaklar puanlamayı yapıacaklar yani hakem heyetimiz (rüşvet alırlar yağcılığı severler ;D ;D)
kokteknik' Alıntı:
eğer ki cross bir motorsikletle gelen arkadaş elbetteki yarışacak ve kupanın birini alıp götürecek
bizim iki tekerci dostlarımız yarışmayacak start ve finisih belirleyen hakemliği yapacaklar puanlamayı yapıacaklar yani hakem heyetimiz (rüşvet alırlar yağcılığı severler ;D ;D)