Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)
valla benim keyfim ve kahyam susun deyince susuyolar varlarmı yoklarmı belli bile olmuyolar bu kampta bende yalnız kalabilmek için sabahın köründe kargalar bilmem neyini yemeden inmek istiyorum yaa sivasa huzur huzur yaşasın bi kaç saatlik huzur
cidowsky' Alıntı:
valla benim keyfim ve kahyam susun deyince susuyolar varlarmı yoklarmı belli bile olmuyolar bu kampta bende yalnız kalabilmek için sabahın köründe kargalar bilmem neyini yemeden inmek istiyorum yaa sivasa huzur huzur yaşasın bi kaç saatlik huzur
Sivas Off-road kulübünün düzenlediği 24-25 ekim tarihleri arasında yapılacak olan "sivas off-road buluşması"'nda katılımcılarda PMR el telsizi bulunmasını önemle rica ediyorum.malum haberleşmeden sorumlu olmamdan dolayı haberleşmelerde aksaklıklar yaşanmaması için dikkat edilmesini rica ederim
kaan bey bende pmr yok satın almam gerek sanıırm ama hangi marka ve model tercih etmeliyim bilmiyorum ee bide birazcık uygun olsun fiyatı bişi önerebilirmisiniz
cidowsky' Alıntı:
kaan bey bende pmr yok satın almam gerek sanıırm ama hangi marka ve model tercih etmeliyim bilmiyorum ee bide birazcık uygun olsun fiyatı bişi önerebilirmisiniz
cidowsky' Alıntı: