<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="olguncandan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
olguncandan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Soru: Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır<br />
Cevap: Bilemeyiz, ne söylesek yanlış olur. Bir tamirciye sormak lazım. Hatta iş kaporta olunca birçok tamirciye sormak lazım... ;D <br />
<br />
Soru: Alınabilir Mi Bu Fiyata?<br />
Cevap: Adam bu fiyatı yazdığına göre, o miktarı ödeyince alınabilir.... ;D<br />
<br />
Haaaa, denilmek istenen, bu fiyat eder mi.... Valla mal müşteriye satılır derler. İnsan çarpığına ve yamuğuna fena vurulur, "tutman beni alcem ulen" der, alır.... Buna karar verecek olan, alıcıdır. ;D <br />
<br />
Arkadaş, işin esprisi bir yana, sorduğun soruya burada cevap verebilecek kişi pek yok.... Anlaşılan o ki, ucuza düşürebilir miyim diyorsun.... Fakat unutma, o ilane veren, galerici. Galericiden "ucuza düşürmek" mümkün olur mu? Hayır.... <br />
<br />
Yukarıda yazılanları dikkate alınız. Bunun yanında, bir de işin satışı var... Bir gün bu aracı satacaksınız... Unutmayın.<br />
<br />
Neyse, ben insanların işlerine karışmamaya karar vermiştim, istemeden müdahil oldum. Para başkasının, karar başkasının. hayırlısı olur inşaallah.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
cevaplarınız için teşekkür ederim, elbette cevaplarınıza katılıyorum ancak ben zaten soruma başlamadan evvel ( fotolardan anlaşıldığı kadar) diye yorumlamanızı istemiştim. <br />
<br />
İnsanların işine karışmamaya gelince, bence faydası olacaksa eğer birine karışınız efendim insanların işine, ben razıyım. bilgi ve tecrübe paylaşılmadıkça ne değeri olur ki?</div>