sizce cj5 mi cj 7 mi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk0661 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,307

srk0661

Ana Kamp
Mesajlar
54
Tepkime Puanı
0
Yer
trabzon
öncelikle herkese merhaba 79 model daha orjinal sac kasa bir cj5 im ve bunu toplamak istiyorum biliyorum çok masraflı olacak ama bir cj ci bunu düşünmez benim kafamı karıştıran bunu satıp cj 8 alıp cj 7 mi yapsam diye düşünüyorum ve çok kararsızım ve siz değerli arkadaşlardan abilerden fikir almak istiyorum hangisine karar versem sizce

65 (1).jpg
 

Etiketler
Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi

Gunaydin sadece off road yapacak ve pekte ailecek yada kalabalik olarak gitmeyecekseniz birde geceleme yada kamp benzeri etkinlikler dusunmuyorsaniz ideal olan her zaman arazide kisa sasedir. Kisa sase araclar daha hafif ve dar alanlarda manevra kabiliyeti daha fazla oldugundan her daim daha kolay donus yaparlar daha hafif olduklarindan yine daha kolay batiktan cikar veya cikarilirlar. Bu saydiklarimin disinda genis ic hacim ile uzun saseler daha kalabalik arkadas veya aile grubunu tasiyabilir , arazide de hafif off road icin daha fazla konfor sunabilir.Ben uzun sase kullanicisi olarak {hem is hem arazi icin tek arac kullandigim icin uzun sase (5 kapi ) tercih ettim } hafif off road ve soft gezilere katiliyorum. Amacim daha cok otlar dallar cizse de uzulmeyecegim ikinci bir arac almak.Nacizane benim fikrim budur. Size karar vermekte kolay gelsin.
 

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi

haklısınız benim ikinci bi aracım var ama uzun şase olmsada olur ama 7 olsa kapıları kitleme şansımız var difransiyel farkı motor farkı var hayırlısı yardımınız için teşekkür ederim kara veremiyorum ikiside olsamı acaba ;D ;D ;D
 

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi

srk0661' Alıntı:
haklısınız benim ikinci bi aracım var ama uzun şase olmsada olur ama 7 olsa kapıları kitleme şansımız var difransiyel farkı motor farkı var hayırlısı yardımınız için teşekkür ederim kara veremiyorum ikiside olsamı acaba ;D ;D ;D


bence aracınız güzel bunu toplayın arazide çok daha keyifli cj5ler.
 

Ynt: sizce cj5 mi cj 7 mi

evet doğru aracım daha orjinal ilk ben yapacam daha güzel olur yürürü falan iyi alacak olduğum arac nasıl olacak oda şüpheli neyse sağolun
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Mesajlar
1,531,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst