Sizce Hangi Defender 110 ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eyupses Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,634
Ynt: Sizce Hangi Defender 110 ?

Böyle o çıkar bu çıkar. CJ mi Döver Defendırmı çekimleri soruy soranıda almak isteyip forma bakanıda acayip yoruyordur..
Böyle yaparak her meydanda hayde bire deyip el ense çekmeyin..
En iyi ne çıkar. Ne gider bunu hepiniz iyi bilirsiniz. Hız yapmaz asfalta çıkmaz ama arazide ''kara kaçan'' diger adı ''düldün'' gider (inadına vermezse) :smiley:
Düldül demişken (benim ilk bindigim defendır'a da düldül adını koymuştu millet) :smiley:
ben bazı sayfalara bakıyorum arakdaşlar soran arkadaşlar bir daha yazmamış :smiley: :smiley:

Etiketler

göktuğ

sıralamana birde ağırlık yazarsan herhalde tam olacak... araç ne kadar hafif olursa o kadar iyi oluyor maalesef :(

MADENCİ' Alıntı:
Böyle o çıkar bu çıkar. CJ mi Döver Defendırmı çekimleri soruy soranıda almak isteyip forma bakanıda acayip yoruyordur..
Böyle yaparak her meydanda hayde bire deyip el ense çekmeyin..
En iyi ne çıkar. Ne gider bunu hepiniz iyi bilirsiniz. Hız yapmaz asfalta çıkmaz ama arazide ''kara kaçan'' diger adı ''düldün'' gider (inadına vermezse) :smiley:
Düldül demişken (benim ilk bindigim defendır'a da düldül adını koymuştu millet) :smiley:
ben bazı sayfalara bakıyorum arakdaşlar soran arkadaşlar bir daha yazmamış :smiley: :smiley:

Ozaman ilk kim sataşıyor, kim laf atıyor, kim çamur atıyor, kim elmalarla armutları aynı kefeye koyuyor bunu bir inceleyın her zaman bu tartışmalar nereden nasıl çıkıyor buna bir bakın ozaman ortaya değil eleştiriyi yapacak kişiye söyleyin.
Bir kere konu başlığına bir bakın. Başka bir şey söylemiyorum

çirkin olduğu iddia edilen leyla için mecnun NE demiş....?SİZ ONU BİRDE BENİM GÖZÜMLE GÖRÜNNN

UZATMAYA GEREK YOK GEREK YOKK

0256.jpg

meriçbager' Alıntı:
Ozaman ilk kim sataşıyor, kim laf atıyor, kim çamur atıyor, kim elmalarla armutları aynı kefeye koyuyor bunu bir inceleyın her zaman bu tartışmalar nereden nasıl çıkıyor buna bir bakın ozaman ortaya değil eleştiriyi yapacak kişiye söyleyin.
Bir kere konu başlığına bir bakın. Başka bir şey söylemiyorum
Ben ortaya degil ortanın kenarına yazdım. Meriç bey kızma yahu kırmadan,kızdırmadan yazdım işte. :smiley:

''Adrenalim'' söze gerek yok diyorsun yani.. Bencede öyle :smiley:

meriçbager' Alıntı:
Biz bazı konularda biraz hassasızdır.
Ee iyide bende hassasım. Aynı formalı oyuncunun kaleyi karıştırma durumu yok belirteyim dedim. :smiley:

meriçbager' Alıntı:
Defender enjektörlerinin bir memesi 30 tl ayarlanması 20 tl yani 50 tl bu düz dizellerin. Diğerlerini bilmem zaten şu an banada zaten lazım değil. ;D ;D
Abi yanlış bilği veriyorsun orjinal ejektör memesi 11euro +10tl iscilik x4 =44euro +40tl

jeep' Alıntı:
Bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Otokar ın Türkiye de üretim yapması mı?
Bencede doğrudur ama normal dizellerin genelde fiyatları aşa yukarı böyledir
Ben diger aracımı alırken normal dizel olsun diye direttim aksi halde TDCİ motorlarda enjektör sorunu yaşasam altından kalkamazdım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler