Sizce Hangi Defender 110 ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eyupses Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,632
Ynt: Sizce Hangi Defender 110 ?

"Sizce Hangi Defender 110?" sorusuna cevabım;

Mantıken, 100 SW Tdi. Çünkü dizel ve su ile barışık. Turbo beslemeli (düz dizele göre) daha güçlü motor, yokuşlarda daha iyi çekiş gücü, yüksek irtifada turbo beslemesi ile güç kaybı yaşamama. Ekonomik.
Kalben, 110 SW V8. Düşük devirde yüksek tork, yüksek beygir gücü, güçlü motor, araç içine daha az ses vermesi, kışın yakıt donma problemi yaşamaması.

Eğer soru "Sizce hanfi Defender" olsaydı cevabım;

Mantıken 110 SW Tdi. Çünkü geniş, her türlü aktivite için uygun. Özellikle 3-4 kişi + kamp malzemesi için yeterli oturma yeri + bagaj alanı.
Kalben 90 V8. Çünkü kısa şasesi ile arazi kabiliyeti daha iyi.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:

Mantıken, 100 SW Tdi. Çünkü dizel ve su ile barışık. Turbo beslemeli (düz dizele göre) daha güçlü motor, yokuşlarda daha iyi çekiş gücü, yüksek irtifada turbo beslemesi ile güç kaybı yaşamama. Ekonomik.
Kalben, 110 SW V8. Düşük devirde yüksek tork, yüksek beygir gücü, güçlü motor, araç içine daha az ses vermesi, kışın yakıt donma problemi yaşamaması.

Mantıken 110 SW Tdi. Çünkü geniş, her türlü aktivite için uygun. Özellikle 3-4 kişi + kamp malzemesi için yeterli oturma yeri + bagaj alanı.

Daha fazla katılamazdım sana... :smiley: :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:

belki de sırf bunları düşünerek motor değişikliğine imkan verdiği için 2.5 benzinli tercih ederdim ilerde kaşıntı ilacı olarakta 3.9 V8 süper olur

altug onaran' Alıntı:
belki de sırf bunları düşünerek motor değişikliğine imkan verdiği için 2.5 benzinli tercih ederdim ilerde kaşıntı ilacı olarakta 3.9 V8 süper olur
Altuğ abindeki disco 3,9 değilmi

Ben eğer piyasada daha çok olsaydı TDI bir 90 kasa derdim.
Yakınlarda bir arkadaşım 95 model 90 kasa düz dizel, Otokar yapımı bir araç aldı.(fuarlarda tanıtım amaçlı üretilmiş)
400 metrelik bir yokuşta performansı TDI motorlu bir 110 gibiydi. Hafiflik değişik bir durum. :smiley: Bir de TDI veya 3.9'la nasıl olur.
Zamanında Otokar'a 90 şasi için sipariş gelseymiş iyiymiş. :smiley:
Parça konusunda da bir araçtan ne kadar çok var parçası yaygın, araç fiyatına göre ve değer emsallerinden az bulunanlara göre daha ucuz.
Hele ki devlet kullanımı söz konusu olarak yerli üretimse.
Ne kadar off-road amaçlı kullanılıyorsa modifiye parçası bol ve maliyeti ucuz oluyor.
Tabii ki burada Bearmach'ın ilk yükseltme kalemindeki uygun fiyatları da bir faktör.

askerliği yaparken sorumlu olduğum 3 tane vardı 2000 model LR 110 fazla alıştım disco da rahat batıyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler