ilkakdeniz
Zirve
Ynt: Sizce Hangi Land Rover?
ve sıfır freelander'a ne kadar kıyıp acımadan araziye sokacaksınız
ve sıfır freelander'a ne kadar kıyıp acımadan araziye sokacaksınız
can2000' Alıntı:2006 GV km.si doğru. Evdeki 3.araba olduğu için gerçekten çok az kullanıldı.
Yeni FL ı belki ilk başlarda çok sert koşullara sokmaktan imtina edebilirim tabi haklısınız ancak bilmediğim ve tanımadığım 2.el araçlar bana hiçbir zaman sıcak gelmedi ve gelmiyor.
can2000' Alıntı:Değerli Arkadaşlar,
Foruma yeni katıldım ve bir araç alımı konusunda karar aşamasındayım. Şehirden aile olarak çok sıkıldık. Biraz dışarı çıkmak istiyoruz. Daha önce bu tür tecrübemiz hiç olmadı. Biliyorum öncelikle bütçe diye soracaksınız. Bu sorunun yanıtına araç içim sinerse esnek diyebilirim.Önümdeki en sıcak iki seçenek ise şöyle;
-Bir arkadaşıma ait Suzuki Grand Vitara 2.0 A/T benzinli 2006 model ve sadece 30.000 km de araziye de çıkmadı.
-0 km bir Freelander 2. Adıma opsiyonlu ve "he" dersem haftaya teslim edecekler.
Yorum, öneri, görüş herşeye açığımşimdiden teşekkürler
alpino' Alıntı:şehir içinde kullanacağım ağır arazi şartlarına çıkmam çokda fazla para vermeden bir LR sahibi olmak istiyorum derseniz size freelander modelini önereceğim.Geçenlerde bir forumda okumustum ne derece doğru oldugu tartısılır ama bana doğruluk payı fazla gibi geldi ülkemizde yapılan bir araştırmaya göre discovery ve range rover kıyaslanmış ve eğitim seviyesi daha yüksek olan kişilerin discovery modelini tercih ettikleri range rover modelini tercih edenlerde eğitim seviyesinin daha düşük oldugu tespit edilmiş , buradan sakın range rover sahipleri yanlış anlamasınlar beni , bu sadece bir iddia doğruluğu her zaman tartışılır....
Sanırım arkadaşın eğitim seviyesiyle bahsetmek istediği şey einstein ego =1/knowledge teoremi olsa geerek..fclef' Alıntı:Mesajınızı yeni gördüm. iddianızın doğruluğunu hemen çürüteyim. Range Rover Classic araca sahibim. Küçüklüğümden beri en çok istediğim araçtı. Eğitimim durumum hakkında bilgi verirsem neye göre, kime göre ve hangi verilere göre yapıldığı şüpheli bu tespite itibar etmeyin derim. Aşağıda kısaca eğitim geçmişim.
Lise Saint Benoit Fransız Lisesi
Üniversite İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Yüksek Lisans Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dali
Doktora Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Anabilim Dali
Bilmiyorum Range Rover sahibi olarak eğitim seviyem yeteri kadar düşük mü? ;D ;D ;D ;D
fclef' Alıntı:Mesajınızı yeni gördüm. iddianızın doğruluğunu hemen çürüteyim. Range Rover Classic araca sahibim. Küçüklüğümden beri en çok istediğim araçtı. Eğitimim durumum hakkında bilgi verirsem neye göre, kime göre ve hangi verilere göre yapıldığı şüpheli bu tespite itibar etmeyin derim. Aşağıda kısaca eğitim geçmişim.
Lise Saint Benoit Fransız Lisesi
Üniversite İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Yüksek Lisans Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dali
Doktora Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Anabilim Dali
Bilmiyorum Range Rover sahibi olarak eğitim seviyem yeteri kadar düşük mü? ;D ;D ;D ;D
alpino' Alıntı:şehir içinde kullanacağım ağır arazi şartlarına çıkmam çokda fazla para vermeden bir LR sahibi olmak istiyorum derseniz size freelander modelini önereceğim.Geçenlerde bir forumda okumustum ne derece doğru oldugu tartısılır ama bana doğruluk payı fazla gibi geldi ülkemizde yapılan bir araştırmaya göre discovery ve range rover kıyaslanmış ve eğitim seviyesi daha yüksek olan kişilerin discovery modelini tercih ettikleri range rover modelini tercih edenlerde eğitim seviyesinin daha düşük oldugu tespit edilmiş , buradan sakın range rover sahipleri yanlış anlamasınlar beni , bu sadece bir iddia doğruluğu her zaman tartışılır....