Sizce Hangi Land Rover?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imparator Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,900

Etiketler
Ynt: Sizce Hangi Land Rover?

2006 GV km.si doğru. Evdeki 3.araba olduğu için gerçekten çok az kullanıldı.
Yeni FL ı belki ilk başlarda çok sert koşullara sokmaktan imtina edebilirim tabi haklısınız ancak bilmediğim ve tanımadığım 2.el araçlar bana hiçbir zaman sıcak gelmedi ve gelmiyor.

can2000' Alıntı:
2006 GV km.si doğru. Evdeki 3.araba olduğu için gerçekten çok az kullanıldı.
Yeni FL ı belki ilk başlarda çok sert koşullara sokmaktan imtina edebilirim tabi haklısınız ancak bilmediğim ve tanımadığım 2.el araçlar bana hiçbir zaman sıcak gelmedi ve gelmiyor.

GV gerçekten 30 bindeyse ve fiyatı makul, ciddi bir kusuru yok ise kaçırılmayacak fırsattır. "0" FL'dan daha kolay ve ekonomik şekilde modifiye edersiniz.

GV için arkadaşımın istediği fiyat 38.000 TL. daha önce de bahsettiğim gibi araç çok az kullanıldı zaten. Kışın sadece karlı havalarda kullanıyordu. Modifiye yapmadan (bu arada modifiyeden ne kastettiğiniz konusunda da bir fikrim yok. cehaletime veriniz.) da iş görmez mi bu? okuduğum kadarıyla GV dan hep arazi temelli bir araç olarak bahsediliyordu.

freelander'ı ne kadar isteseniz de çok ciddi arazi şartlarına sokamayacaksınız (burada çok ciddi arazi şartlarını da açmak gerek tabii) low range yani arazi vitesine sahip olmadığı sadece TR sisteme sahip olduğu için yeterli gelmeyecektir.

şehir içinde kullanacağım ağır arazi şartlarına çıkmam çokda fazla para vermeden bir LR sahibi olmak istiyorum derseniz size freelander modelini önereceğim.Geçenlerde bir forumda okumustum ne derece doğru oldugu tartısılır ama bana doğruluk payı fazla gibi geldi ülkemizde yapılan bir araştırmaya göre discovery ve range rover kıyaslanmış ve eğitim seviyesi daha yüksek olan kişilerin discovery modelini tercih ettikleri range rover modelini tercih edenlerde eğitim seviyesinin daha düşük oldugu tespit edilmiş , buradan sakın range rover sahipleri yanlış anlamasınlar beni , bu sadece bir iddia doğruluğu her zaman tartışılır....

can2000' Alıntı:
Değerli Arkadaşlar,

Foruma yeni katıldım ve bir araç alımı konusunda karar aşamasındayım. Şehirden aile olarak çok sıkıldık. Biraz dışarı çıkmak istiyoruz. Daha önce bu tür tecrübemiz hiç olmadı. Biliyorum öncelikle bütçe diye soracaksınız. Bu sorunun yanıtına araç içim sinerse esnek diyebilirim.Önümdeki en sıcak iki seçenek ise şöyle;

-Bir arkadaşıma ait Suzuki Grand Vitara 2.0 A/T benzinli 2006 model ve sadece 30.000 km de araziye de çıkmadı.
-0 km bir Freelander 2. Adıma opsiyonlu ve "he" dersem haftaya teslim edecekler.

Yorum, öneri, görüş herşeye açığım:smiley: şimdiden teşekkürler

Sıfır yeni kasa freelander ın vergisi pahalı, yakıt sarfyatı fazla, mekanik aksamında da bazı sorunlar var. iç tasarımında kullanılan plastik kalitesi bir önceki kasaya göre işçilik ve kalite konusunda gerisinde. tüm bunların yanında arazi performansı ve bagaj hacmi önceki kasaya göre daha iyi. fiyat / performansına bakıldığında ise önceki kasa tercih sebebi olmalıdır. gayet prestijli ve her türlü yolda kullanabilirsiniz. bizzat ben 3 yıldır kullanıyorum. size 2006 model td4 triptonic hse paket öneririm.

saygılarımla

sana tavsiyem suzuki vitara veya toyota rav 4 olur.sıkıntı çekmeden kullanırsın.ancak yapılan uyarıları bir tenkit değilde naçizane bir dost tavsiyesi olarak görmek gerekir.işin rast gitsin..

alpino' Alıntı:
şehir içinde kullanacağım ağır arazi şartlarına çıkmam çokda fazla para vermeden bir LR sahibi olmak istiyorum derseniz size freelander modelini önereceğim.Geçenlerde bir forumda okumustum ne derece doğru oldugu tartısılır ama bana doğruluk payı fazla gibi geldi ülkemizde yapılan bir araştırmaya göre discovery ve range rover kıyaslanmış ve eğitim seviyesi daha yüksek olan kişilerin discovery modelini tercih ettikleri range rover modelini tercih edenlerde eğitim seviyesinin daha düşük oldugu tespit edilmiş , buradan sakın range rover sahipleri yanlış anlamasınlar beni , bu sadece bir iddia doğruluğu her zaman tartışılır....

Mesajınızı yeni gördüm. iddianızın doğruluğunu hemen çürüteyim. Range Rover Classic araca sahibim. Küçüklüğümden beri en çok istediğim araçtı. Eğitimim durumum hakkında bilgi verirsem neye göre, kime göre ve hangi verilere göre yapıldığı şüpheli bu tespite itibar etmeyin derim. Aşağıda kısaca eğitim geçmişim.

Lise Saint Benoit Fransız Lisesi
Üniversite İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Yüksek Lisans Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dali
Doktora Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Anabilim Dali

Bilmiyorum Range Rover sahibi olarak eğitim seviyem yeteri kadar düşük mü? ;D ;D ;D ;D

fclef' Alıntı:
Mesajınızı yeni gördüm. iddianızın doğruluğunu hemen çürüteyim. Range Rover Classic araca sahibim. Küçüklüğümden beri en çok istediğim araçtı. Eğitimim durumum hakkında bilgi verirsem neye göre, kime göre ve hangi verilere göre yapıldığı şüpheli bu tespite itibar etmeyin derim. Aşağıda kısaca eğitim geçmişim.

Yüksek Lisans Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dali

Bilmiyorum Range Rover sahibi olarak eğitim seviyem yeteri kadar düşük mü? ;D ;D ;D ;D
Sanırım arkadaşın eğitim seviyesiyle bahsetmek istediği şey einstein ego =1/knowledge teoremi olsa geerek..

fclef' Alıntı:

HAHAHAHA Ege cim çoşmuşssun
Bence eğitimden çok LR ( freelander hariç ) bir tutkudur aşktır.
Lr alacaksan mantık yapmayacaksın koşulsuzca seveceksin :smiley:

alpino' Alıntı:

HATALARDAN BİR HATADIR

Eğer bir berber hata yaparsa, bu yeni bir TARZ’dır…
Eğer bir şoför hata yaparsa, bu bir KAZA’dır…
Eğer bir doktor hata yaparsa, bu bir MÜDAHELE’dir…
Eğer bir mühendis hata yaparsa, bu yeni bir ATILIM’dır…
Eğer ebeveynler bir hata yaparsa, bu yeni bir KUŞAK’tır…
Eğer bir politikacı hata yaparsa, bu yeni bir HUKUK KURALI’dır…
Eğer bir bilim adamı hata yaparsa, bu yeni bir KEŞİF’tir…
Eğer bir terzi hata yaparsa, bu yeni bir MODA’dır…
Eğer bir öğretmen hata yaparsa, bu yeni bir TEORİ’dir…
Eğer bir patron hata yaparsa, bu BİZİM HATAMIZ’dır…
Eğer bir personel hata yaparsa, bu bir “HATA”dır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR