Hayalime ulaşabilmem için ikisi arasında seçim yapmam gerekiyor; Jeep Grand Cherokee 5.2 Limited yada Jeep CJ-5 engin bilgilerine ihtiyaç duyduğum siz büyüklerimden bu konuda yardım bekliyorum. Alıcağım aracı kendim modifiye etmek istiyorum. Bunu istememin sebebi ise fazla detaylı bilgiye sahip olmadığım içindir, uğraşarak yeni parçaları modifiyeleterek öğrenmek istiyorum.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
Off-Road topluluklarında CJ'nin kullanılabildiği yerlerde kullanabilirmiyim peki Grand Cherokee'yi?
Benim kullanış amacım haftaiçi günlük ihtiyaçlarım doğrultusunda sıradan bir otomobil gibi kullanıp, tatilleri ve haftasonlarını ise keşifler ve çamur içinde doğada geçirmek araca çekme karavanda takıcağım için ben Grand Cherokee'yi kendime daha yakın gördüm.
İlginizden dolayı size ayrıca teşekkür ediyorum.
Talepleriniz doğrultusunda, ailece, güvenli ve konforlu seyahatler için kesinlikle Grand Cherokee
ama unutmayınız ki GC ile çoğu zaman CJ lerin geçtiği sulardan, kayalardan veya çamurdan aynı başarı oranı ile geçemezsiniz.
Kısaca mantık off road dan ne kadar uzaklaşırsanız, asfalta o kadar yakınlaşırsınız.
Aynı mantık diğer bakış açısı içinde tabii ki geçerli olacaktır.
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum ve bir sorum daha var; Grand Cherokee'nin makasları yükseltip off-road için uyarlayınca aracın şehir içi kullanımına herhangi bi kısıtlama, yasak geliyormu?
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorum ve bir sorum daha var; Grand Cherokee'nin makasları yükseltip off-road için uyarlayınca aracın şehir içi kullanımına herhangi bi kısıtlama, yasak geliyormu?
siteye iyice bi göz atın önce....garaj bölümünde yapılan modifikasyonlara falan bi göz atın...gezi fotolarına bi bakın...
grand cherokeenin makaslı olmadığını bi görün.... biraz emek harcayın...daha sonra kafanıza takılan soru varsa cevaplayalım....
Teşekkürler Levent abi.
İncelemeye başladım, benimki biraz hazır cevap beklemek oldu gerçekten. Kafama takılan yerlerde yardımınıza başvurucam. Yeniden teşekkürler, görüşmek üzere.
Teşekkürler Levent abi.
İncelemeye başladım, benimki biraz hazır cevap beklemek oldu gerçekten. Kafama takılan yerlerde yardımınıza başvurucam. Yeniden teşekkürler, görüşmek üzere.
Bildiğim kadarı ile artık CJ lerin çok detaylı restorasyona ihtiyaç duydukları. CJ yi aldınız yaptırdınız alladınız pulladınız ortaya çıkan rakam 25 - 30 arası birşey olacak. Temiz bir CJ yine bu rakamlarda olacak. Bunun yanında doğdu düzgün hiç bir konfor bulamayacak , kapıları bile kilitlenmeyen bir aracınız olacak. Kapalı garajınız yoksa zaten bizim halk psikopattır çizer aracı yada kapıdan girer döşemeyi mahveder ( örneklerini yaşadık ).
Grand Cherokee'yi 25 30 milyara , sağlam offroad modifiyeli bir şekilde alabilirsiniz. CJ nin geçipte Grand Cherokee'nin geçemeyeceği yerler ancak göbekten oturduğu dik iniş çıkışın olduğu noktalarda olabilir. Üstelik şehir içinde de rahatça kullanabilirsiniz , oldukça konforludur. Grand Cherokeeye yaptığınız yükseltmeler , büyük lastik takmalar yasal olarak trafiğe çıkmada ve muayeneden geçmede sorun yaratmaz. Sadece görüşünüz düşer ve daha dikkatli olmak zorunda olursunuz. Ek olarak bu tip yükseltmelerden sonra yüksek hızı ( 90 - 100 ü geçmemelisiniz ) aklınızdan çıkarın.
Bilgilendirmelerinizden dolayı çok teşekkürler Melih abi. CJ fikri aklımdan çıktı zaten sizin söyledikleriniz ve araştırmalarımın sonucunda Grand Cherokee'de karar kıldım.
Bilgilendirmelerinizden dolayı çok teşekkürler Melih abi. CJ fikri aklımdan çıktı zaten sizin söyledikleriniz ve araştırmalarımın sonucunda Grand Cherokee'de karar kıldım.
elbette cj-5... dagda kullan.. bayirda kullan... kisin tentesini tak , yazin ac sehirde kullan... pufur pufur...ABS, kilit, o sensor bu sensor, yok sanzuman yok motor, 33 takmak icin debelenmek yok... bu dertler yok Melih