Sj icin Ankara"da usta/servis

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talptekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,169

Etiketler
Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

Merhabalar,

Hayirli olsun kazasiz, belasiz, bol camurlu, guvenli surusler dilerim. Resimlerini yuklersiniz artik. Sena Jeep Ahmet Usta yi siddetle tavsiye ederim ben Sena Jeep

e goturuyorum Suzuki mi ve cok memnunum. Isini iyi yapan Suzukiler dahil tum 4X4 araclardan iyi anlayan bir ustadir.
 

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

isterseniz bi uğrayıp bakın derim.
ismimi verirsiniz.
İMAJ JAPON GRUP FULL SERVİS
TELEFON :0312-278-44-56
ADRES: OTO SAN. SİT. 1. CAD. 2571.
SOK. NO:41 ŞAŞMAZ /ANKARA
 

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SJ KONUSUNDA SİZE TAVSİYE EDEBİLECEĞİ BANA GÖRE İŞİNİN USTASI 1 NUMARA BENCE SENA JEEP AHMET USTA HEM HER TÜRLÜ JEEP LERDEN ÇOK İYİ ANLAYAN BİR USTA HEMDE OFFROAD DONANIM KONUSUNDA UZAMAN BİR USTADIR TELEFONU :0530 610 80 90 ARARSIN BENİM ADIM GÜZEL GÜZEL TAVSİYE ETTİ DERSİN O SANA HER KONUDA YARDIMCI OLUR AYRICA GEREKSİZ YERE PARÇA DEĞİŞTİRMEZ GEREKSİZ MASRAF YAPTIRMAZ SAMİMİ BİR İNSANDIR.....
 

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

benim tavsiyemde ahmet usta işin piri sözüm yok ama çözüm adamı istiyorsa ertuğrular otomotiz osman usta benim ismimi verirsen sıkıntını problemini çözer
 





Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

Bence ustayı övmek doğru değil.
sadece adres vermek en doğrusu,gitsin görüşsün hangisi kafasına yatarsa ona iş yaptırsın.
dip not düşeyim.ben ankarada işini dört,dörtlük yapan ustaya henüz rastlamadım...
 

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

Hamdi Abi ben kendi adima konusayim ustayi ovmuyorum sadece usta hakkindaki iyi dusuncelerimi ve insani olarak sevdigim yakin hissettigim icin boyle anlatiyorum lutfen yanlis anlasilmasin.
 

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

Hamdi bey doğru söylüyorsunuz ben ilk önce ertuğrullar otomotiv osman udları övdüm fakat öyle değilmiş benim aracım Sj 413 aracıma çeşitli bakımlar yaptı fakat hıcbırı tam anlamıyla olmadı. Insanlık olarak ıyı olabilir ama usta olarak gözümden düştü daha artık giymek istemiyorum . Aracımı yükseltti ve o kadar komik yapmıştı kı onun yaptığını 15 yasında bir cocukta yapabilir. Resimler ile anlatayım ve görün. Bına benzer bir sürü hatalı iş. Herkese tamircisiz problemsiz sürüşler diliyorum.

image.jpg


image.jpg
 



Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

ankarada isim yapmış!!! bazı ustalarla benimde çalışmam oldu.
birine motor yaptırdım,almaya gittiğimde araç hazır dendi fakat motor tekliyor ve güçten düşmüştü söylediğimde gaz ayarına gönderdi,oraya gidince abi benzinde araç adam gibi çalışmalıki biz bakalım dediler.ustaya söylediğimde yok illada gaz ayarı deyip durdu.bayram arafesiydi sakaryaya yol aldığımda bir depoyla gittiğim yolu iki depoyla gidemedim.sakaryada gazcıya gittiğimdede aynısını söylediler ve motordan iki yerden su sızdığınıda gördük.
diğer ustayada gittiğimde önden ses geldiğini söyledim sol aks dedi.usta onu yeni değiştim ses kesilmeyince sana geldim desemde yinede değişti sonuç vahim.
son olarak imaj otoya gittim sorunu çözdü,ve diğer sorunlarıda.şuan oraya gidiyorum japon araçlarda türkiye çapında söz sahibi servis diyebilirim.ama kimseyede iyi ustadır,şöyle ustadır demem tavsiye ederim vatandaş gitsin görsün,tanışsın işine gelirse orayla çalışsın.
 


Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis

talptekin' Alıntı:
Sizde Imaj otonun telefonu varsa verebilir misiniz?
illada budur demiyorum belki daha iyi ustalarda vardırda tanışmaya vakıf olamamışızdır.
an itibariyle benim gideceğim tek adres budur.
İMAJ JAPON GRUP FULL SERVİS
TELEFON :0312-278-44-56
ADRES: OTO SAN. SİT. 1. CAD. 2571.
SOK. NO:41 ŞAŞMAZ /ANKARA
 

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Mesajlar
1,525,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst