DURMAT Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 2 May 2012 #1 MODİFİKASYONLARIM ARTTIKÇA PAYLAŞIMLAR DEVAM EDECEK..ÇAMURLU GÜNLER.
teks53 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 3 May 2012 #2 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! guzel olmuş emeğine saglık.. Gecen gun tesaduf gördüm bu arabayı rizede..
Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! guzel olmuş emeğine saglık.. Gecen gun tesaduf gördüm bu arabayı rizede..
DURMAT Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 7 May 2012 #3 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! teşekkürler araç şuan eskişehirde
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 7 May 2012 #4 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! Çok güzel olmuş,özellikle gündüz farlarına bayıldım
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 8 May 2012 #5 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! bravo tek kelimeyle.
DURMAT Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 8 May 2012 #6 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! ilgileriniz için teşekkürler kampanaların boyası ve panjur içi acil durum lambası (ikaz) üzerine çalışıyorum şuan bitince resimleri aktaracağım.
Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! ilgileriniz için teşekkürler kampanaların boyası ve panjur içi acil durum lambası (ikaz) üzerine çalışıyorum şuan bitince resimleri aktaracağım.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 8 May 2012 #7 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! ne için lazım ikazlar?
DURMAT Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 8 May 2012 #8 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! sadece görüntü ve zevke dayalı başka bir amacı yoktur
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 8 May 2012 #9 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! Araç 4x4 mü?
yılmaz45 Kamp I Mesajlar 147 Tepkime Puanı 0 Yer BALIKESİR 25 Tem 2012 #10 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! abi çok hoş olmuş ama jant şart gibi gözüküyo
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 25 Tem 2012 #11 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! DURMAT' Alıntı: sadece görüntü ve zevke dayalı başka bir amacı yoktur Genişletmek için tıkla ... kırmızı-mavi mavi-mavi sarı-sarı kırmızı-beyaz sarı-beyaz renkli olanlar "resmi kurum/kuruluşlara" tahsislidir. Ancak "beyaz-beyaz" ikaz lambası kullanırsanız trafikte başınız ağrımaz... Zevk için yaptığınız birşey sonradan sizi sıkıntıya sokmasın diye yazıyorum. Kazasız/belasız günler/sürüşler dilerim.
Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! DURMAT' Alıntı: sadece görüntü ve zevke dayalı başka bir amacı yoktur Genişletmek için tıkla ... kırmızı-mavi mavi-mavi sarı-sarı kırmızı-beyaz sarı-beyaz renkli olanlar "resmi kurum/kuruluşlara" tahsislidir. Ancak "beyaz-beyaz" ikaz lambası kullanırsanız trafikte başınız ağrımaz... Zevk için yaptığınız birşey sonradan sizi sıkıntıya sokmasın diye yazıyorum. Kazasız/belasız günler/sürüşler dilerim.
S Sunay Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 13 Eyl 2012 #12 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! güzel olmuş resimler
H Hightech Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 16 Eyl 2012 #13 Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! Harika olmus gule gule kullan.