Merhabalar, bır suredır enduro modelı 250 cc altında motorları arastırmaktayız ve sky team sm 200 hakkında teknık bılgı bulamıyoruz! mevcut adresveya bılgınız mevcutsa yonlendırebılırmısınız? fıyatı ekonomıkmıs ve ıyı yorumlar gelıyor bu marka hakkında!Ayrıca 250-100 cc arasında sehır ıcerısınde kullanbılecegımız model tavsıyenız varmı? mumkunse farlı model olsun ! ılgınız ıcın tesekkurler
Bu arada eğer o fiyatlarda bir şey arıyorsanız Ramzey içinde iyi şeyler söylüyorlar. Bundan 3 hafta önce benim XT600 ve diğer arkadaşımın Ramzey'i ile yaklaşık 300 Km yol yaptık. Hiçde fena değildi.. Ama güvenirlilik konusunda garanti vermek zor.
Merhabalar, bır suredır enduro modelı 250 cc altında motorları arastırmaktayız ve sky team sm 200 hakkında teknık bılgı bulamıyoruz! mevcut adresveya bılgınız mevcutsa yonlendırebılırmısınız? fıyatı ekonomıkmıs ve ıyı yorumlar gelıyor bu marka hakkında!Ayrıca 250-100 cc arasında sehır ıcerısınde kullanbılecegımız model tavsıyenız varmı? mumkunse farlı model olsun ! ılgınız ıcın tesekkurler
maddi durumunuz Çin li makineden fazlasına yetiyorsa biraz daha verip Honda XL200 almanızı tavsiye ederim,
sağlam, iyi falan şeklinde iddia etseler de Çin motorları hiç de guvenilir değiller
maddi durumunuz Çin li makineden fazlasına yetiyorsa biraz daha verip Honda XL200 almanızı tavsiye ederim,
sağlam, iyi falan şeklinde iddia etseler de Çin motorları hiç de guvenilir değiller
en iyi yorumları xl2oo hakkında aldım,ancak uretımden kalkmıs ve yedek parca sorunu yasayabılırım dıye dusunuyorum.buna ragmen xl2oo u tercıh sebebım olmasını engellıcek baska marka ve model bulamadım! muhtemelen tercıgım xl 2oo olucaktır!ilginiz icin tesekkur ederım!
en iyi yorumları xl2oo hakkında aldım,ancak uretımden kalkmıs ve yedek parca sorunu yasayabılırım dıye dusunuyorum.buna ragmen xl2oo u tercıh sebebım olmasını engellıcek baska marka ve model bulamadım! muhtemelen tercıgım xl 2oo olucaktır!ilginiz icin tesekkur ederım!
owl arkadaşım bende senin gibi aynı çelişkiler içerisindeydim, sana tavsiyem xl 200 alman, yalnız hondada düşük km motor bulma şansın çok az, bulsan bile 2004 model fiyat olarak 4500-5000 ytl gözden çıkarman lazım, bu arada orjinal parçalarıda pahalı gerçekten, örneğin km gösterge saati takım olarak 340 ytl civarında, fakat bütçem yetersiz dersen veya temiz az km yapmış ikinci el dersen, ucuz olan çin motorlara bakmalısın, ben bayadır araştırıyorum bir kaç marka çinli motorlar diğer çin motorlarından 1 adım daha öndeler, mesela zongshine--skyteam--ramzey( motoru suzuki, grenaj ve diğer aksam çin), ben hala xl 200 arıyorum biraz pimpirikli olduğum için henüz motoruma kavuşmuş değilim, şimdiden hayırlı olsun, çok fazla kurcaladığın zaman kafan allak bullak olacak bunuda unutma...
iki arkadaşimda skyteam var görüntü olarak ktm çakması denilebiler
ama motor ve diğer kasamlar tam bir problem araziye çıkıpı döndüğünde mutka en az bir problemin oluyo
2006 öncesi daha problemli haberin olsun
karşina çıkabilecek en büyük problemler elektrik tesisatı bizim arkaşalrdan birinin tesisatı yandı diğerininde ilk sahibi tesisatı yenilemişti,
arka amortisör (tamiri olmuyo yenisi piyasada yok uydurma yapcaksın)
motor belli zaman sonra yağ yakıyo ve yolu rektefiye (kullanıma da baglı olmak üzere ama 10binden sonra rektefiyeye girdi bizim iki motorda),
karbüratörler çok dandik,
üzerinde kullanılan somun ve civatalar ayrı bi dert çok çabuk yalama oluyo eğer motorun sağını solunu sökmeyi seversen bu ciddi
sorun oluyo
kulllanan arakadaşlarım çok yakın arkadaşlarım ben tavsiye etmem bende görüntüsüne vurulup alcaktım vazgeçtim
xl 200 , ramzeyi tavsiye ederim son zamanlarda salcano için iyi şeyler duydum araştırmanda fayda var
uzak durulması gereken bir motordur .sürekli masraf açar.ona vericeginiz parayla 20 yaşındada olsa bi japon almanızı öneririm.
dtr 125 tarzı motorlara bakabilirsiniz..
uzak durulması gereken bir motordur .sürekli masraf açar.ona vericeginiz parayla 20 yaşındada olsa bi japon almanızı öneririm.
dtr 125 tarzı motorlara bakabilirsiniz..