S serhat_81 Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 24 Ocak 2013 #1 arkadaslar bı arac aldım ama nedır bılmıyorum vallahı yardımlarınızı beklıyorum bıraz anlatırsanız aracı sevınırım
arkadaslar bı arac aldım ama nedır bılmıyorum vallahı yardımlarınızı beklıyorum bıraz anlatırsanız aracı sevınırım
SaygınOzdemir Kamp II Mesajlar 432 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 24 Ocak 2013 #2 Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler Fotoğraflara bakarak kupa, uzun şase tuzla willys olduğu görülüyor.Ama etiketlerle ilgili birşey diyemeyeceğim.Saygılar
Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler Fotoğraflara bakarak kupa, uzun şase tuzla willys olduğu görülüyor.Ama etiketlerle ilgili birşey diyemeyeceğim.Saygılar
Zeki Üner Ana Kamp Mesajlar 74 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2013 #3 Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler tuzla tıpı standart 4 silindırlı ve 69 model olabılır
Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler tuzla tıpı standart 4 silindırlı ve 69 model olabılır
huseyin43 Taytıs Mesajlar 342 Tepkime Puanı 0 Yer kütahya 13 Şub 2013 #4 Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler uzun tip tuzla model 69 willy