KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...
http://www.sahibinden.com/benzersiz_orjinal_dizel_full_otomatik_sunroof_deri_koltuk_WQQaXQQ2929493WQQpXQQdisplayitem bu araç benim evin orda yolumun üstünde, gelip geçtikçe içim cız edip duruyor. bi an o sandım. hayırlı uğurlu olsun, en güzele yerlere yol arkadaşı olur inşallah, öte bişi
Benimde gördüğümde içimi sızlatan bir araç, ancak fiyatlar gerçekten inanılmaz boyutlarda. Sıfırı böyle olunca, ikinci elide doğal olarak yüksek oluyor. Değer kaybetmeyen nadir araçlardan, çok iyi bir seçim.
Nadir abicim tekrardan hayırlı olsun...Yakından henüz göremesem de fotolar beni şimdiden etkiledi.Müthiş bir makinaya yine imzanı koymuşsun...Artık Unimog larla konvoy peşinden yetişemediğimiz de pite girip sen GE 300 ü bende Wrangler Rubicon'u alıp devam ederiz. Can seninki de güzel ama Babanın ki senin kini döver
Güzel günlerde,her türlü arazi koşulunda, araç FİLOMUZU !!!!!! koşturmak dileğiyle....Ne garip duygu kendim almış kadar sevindim
Bu işin sonu ne olacak Nadir abi ,bize kim dur diyecek
Nadir abi çok sevindim hayırlı olsun. Asıl sevindiğim ise artık uzak gezilerde de inşallah beraber olacağız. Bir gönülde 2 sevdayı nasıl barındıracaksın, bunuda merak ettim
Yapma Nadir Abi, benle ne alakası var ben sadece hatırlatıyorum : .... ben doğmadan bunlar senin kanındaydı zaten ;D...
Operasyon sırasında eleman lazım dersen part time çalışırım ;D ;D ;D
zate nadir abi'nin aracı kullanırken gözlerinde gördüğüm ışık o yöndeydi. Ne olacak sanıyorsunuz, bir sabah ter içinde kalkacak cezmi'ye koşup cezmi al bunu buna tak diyecek
Toprağız neticede gözlerinden okunur kalbi Nadir abimin