Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,355

iceman

Kamp III
Yer
Tekirdağ-İstanbul
Az evvel Maslak Sanayi'de gezerken tanıdık bir koku aldım ve sanayi içinde turlamaya başladım.
Önce Can ve kara kızına denk geldim... Konuştuk telefonla "süpriz var takıl" dedi.
Hemen takıldım peşine...
Derken "babam gelecek süpriz var şaşıracaksın." dedi. Bende başladım beklemeye... bir yandanda şirketten telefon geliyor "hadi gel" diyerekten..
Sabırsızlıktan ben çıkıyorum dedim derken uzaktan bir bordo MB GE 300 parıldadı ve Can'a dönüp "ahanda baksana şunun güzelliğine benim arabam gidiyor."dedim amanin Nadir Abi içinde sırıtıyor... 3-4dk bir konuşamadım...
İlk gören ben oldum siteden bunun sevincini anlatamam. Süper ötesi bir araç..
Geri kalanını sahibi anlatsın size...
kamerama takılanlar...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ice0187zu6.jpg

ice0188zh5.jpg

ice0189xr0.jpg

Etiketler
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

nadir abi suv sınıfındada en performanslısını aldı.
Unimog+Ge300 kimse duruduramaz onu ;D

eemree' Alıntı:
nadir abi suv sınıfındada en performanslısını aldı.
Unimog+Ge300 kimse duruduramaz onu ;D
SUV mu?
Şaka yapıyorsunuz herhalde???

Mercedes Benz G Klasse 300 'e SUV demek Mercedes'in kemiklerini mezarında sızım sızım sızlatmaktan başka bir şey değildir.
Kısaca özet geçeyim...
G klasse araçlar ilk olarak Avusturya yapımı bir aracindan yola çıkılarak yapıldı ve 1980'lerde 3 noktadan kilitli difransiyeli bulunan ilk araçtır(bugün bile sayılı araçta vardır).
1980'den bu yana 2005'e kadar kasanın şeklinde en ufak bir değişiklik dahi olmadı.
Arazi araçlarının kralı seçildi.
Birçok sivil toplum kuruluşundan silahlı kuvvet envanterinde senelerce hizmet yaptı ve halen daha yapıyor.(bkz Irak'ta Amerikan ordusu bile Hummer'ları özel birliklerden çekerek G klasse araçlarla görev yapıyor.)
SUV = Sports Utility Vehicle = Honda HRV, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Chevrolet modelleri...
G Klasse arazi araçları sınıfındaki EN İYİ ARAÇ'tır.

saygılarımla.

aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

o zaman Unimog'dan sonraki en iyi arazi aracı ;D

Hayırlı olsun Nadir Bey keyifli şürüşler dilerim

Çok sevdiğim araçlardan biri, hayırlı olsun. Araç hakkında detay bilgi verebilirseniz sevinirim ;)

Arkadaşlar çok teşekkürler.Uzun zamandır kafamda olan bir projeydi.Allahın izniyle bugün gerçeğe dönüştürdük.5-6 aydır elimden bir kaç tane dizel ve benzinli G sınıfı geçti , ama hiç birinde aradığım özellikler yoktu.Sağa sola da haber vermiştim.Sağolsun Topkapı sanayide akrabam olan özel mercdes servis sahibi Adil Usta pazartesi beni aradı ve temiz bir araç bulduğunu söyledi.Aynı gün aracı gördüm ve bugüne sözleşip işi bitirdik.
Araç 1990 model ve aynı yılda başlayıp bugüne kadar değişmeden tipini koruyan W 463 kasa.
Üzerinde sıralı tip 6 silindir 3,0 l benznli motor var.125 kW-170 BG.Bu modellere özgü 3 kilitli defransiyele sahip.(Orta,arka ve ön )
Altyapı doğal olarak unimoga çok benziyor.Süspansiyon sistemi helezon yay ve amörtisörden oluşuyor.Yani makas yok.
Araçta şimdilik hiç bir masraf gözükmüyor.İlk etapta projem
1- vinç
2- şnorkel
3- sonbahar sonlarında arazi lastikleri.

Şimdili kısaca bu kadar.İlgilerinize tekrar çok çok teşekkür.

Güle güle kullan Nadir Abi, harika görünüyor. :D

yaşadım gördüm, sesini işittim. Vallahi tapılacak bir araç aldın abicim. Güle güle kullan, bir kan akıtmak gerekir vallahi :D

Hayırlı olsun Nadir Abi, çok temiz bir araca benziyor :smiley:

Nadir Abi ve Can

Kazasız belasız bol çamurlu günler dileği ile...

darısı olmayanlara ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR