mosmoruk Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 9 15 Kas 2019 #1 Bunu nereden bulabilirim ? Temiz 2. elde olur.
mosmoruk Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 9 15 Kas 2019 #3 sguvenc' Alıntı: Hangi şehirdesin? Genişletmek için tıkla ... Aydın,Kuşadası.
DEŞİFRE ZJ Mesajlar 474 Tepkime Puanı 186 Yer izmir 15 Kas 2019 #4 wk'ların çıkması zor bulunur. sıfırı da çok pahalı. bence tamir ettir. 150-200 liraya yapılır.
mosmoruk Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 9 15 Kas 2019 #5 Nerede yaptırabilirim, varmı bildiğiniz bir yer.
DEŞİFRE ZJ Mesajlar 474 Tepkime Puanı 186 Yer izmir 15 Kas 2019 #6 ben bursa'ya göndermitşim kırdığımda. ordan bir arkadaş yaptırmıştı. aydın'da bilmiyorum bulabilir misin? bursa'daki arkadaşın numarasını vereyim konuş dicem ama kargo maliyeti de çok yüksek olur. bir soruştur bakalım sizin orda sanayide. vardır illa ki yapan birileri. plastik kaynakçılar filan yapabilir..
ben bursa'ya göndermitşim kırdığımda. ordan bir arkadaş yaptırmıştı. aydın'da bilmiyorum bulabilir misin? bursa'daki arkadaşın numarasını vereyim konuş dicem ama kargo maliyeti de çok yüksek olur. bir soruştur bakalım sizin orda sanayide. vardır illa ki yapan birileri. plastik kaynakçılar filan yapabilir..
mosmoruk Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 9 15 Kas 2019 #7 Teşekkür ederim bakayım belki bulurum.Çok sağ ol.
sguvenc Kamp II Mesajlar 222 Tepkime Puanı 63 Yer Ankara 17 Kas 2019 #8 Pehlivan Stop | Far Temizleme Far Camı Stop Temizleme Tampon Tamiri Motorsilet Camı Buradaki Adem ustayı tavsiye ederim. İyi iş çıkartıyorlar. Arayıp konuşabilirsiniz.
Pehlivan Stop | Far Temizleme Far Camı Stop Temizleme Tampon Tamiri Motorsilet Camı Buradaki Adem ustayı tavsiye ederim. İyi iş çıkartıyorlar. Arayıp konuşabilirsiniz.
mosmoruk Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 9 17 Kas 2019 #9 sguvenc' Alıntı: Pehlivan Stop | Far Temizleme Far Camı Stop Temizleme Tampon Tamiri Motorsilet Camı Buradaki Adem ustayı tavsiye ederim. İyi iş çıkartıyorlar. Arayıp konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Nasıl ulaşabilirim iletişim bilgileri var mı rica etsem.
sguvenc' Alıntı: Pehlivan Stop | Far Temizleme Far Camı Stop Temizleme Tampon Tamiri Motorsilet Camı Buradaki Adem ustayı tavsiye ederim. İyi iş çıkartıyorlar. Arayıp konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Nasıl ulaşabilirim iletişim bilgileri var mı rica etsem.
sguvenc Kamp II Mesajlar 222 Tepkime Puanı 63 Yer Ankara 17 Kas 2019 #10 Sayfada telefonu var. 0532 422 57 24
ErdemU Grand Cherokee WH 3.0 CRD Mesajlar 6 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu TA2BRQ 17 Kas 2019 #11 Merhaba geçmiş olsun, Ben de geçen haftalarda Bostancı'da Farcı Altan'da tamir ettirmiştim. Memnun kaldım. İnternet sitesi : Farcı Altan | Far Temizliği - Far Tamiri - Led Beyni - Far Mercek Tamiri İyi günler, Son düzenleme: 17 Kas 2019
Merhaba geçmiş olsun, Ben de geçen haftalarda Bostancı'da Farcı Altan'da tamir ettirmiştim. Memnun kaldım. İnternet sitesi : Farcı Altan | Far Temizliği - Far Tamiri - Led Beyni - Far Mercek Tamiri İyi günler,