Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macmaneman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,447

macmaneman

Kamp II
Yer
Denizli
Merhabalar,
dün gece sağlam olarak park ettiğim aracımın sol dış dikiz aynasına dışardan bilinçli olarak bir kuvvet göstererek hasar vermişler. Allah bin belasını versin herkimse onlar..!
fotoğraftanda görüleceği üzere dış kısmında hiçbir sıkıntı yok, elektrik aksamı çalışmakta ancak aynanın oynak mekanizması hasarlı..2 servise sordum , biri 315 diğeri 235 dedi, sizden öğrenmek istediğim tanıdığınız sağlam çıkmacı var mı ya da yurtdışı bir alışveriş sitesi??
en kötü ihtimalle servisten almak zorunda kalacağım...
teşekkürler şimdiden..

2012-08-23-554.jpg

Etiketler
ya da kaskodan mı yaptırsam, o zaman kasko bozulacak sanırım? bu yıl 1150 ödedim kaskoya, kasko delinse bile sanki şimdi 315 ödemek pek mantıklı gelmiyor bana???

Ynt: Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar

Geçmiş olsun.

Çevrede Güvenlik kamerası var mı.?
48 saat geçmeden görüntülere ulaşarak bir dilekçe ile Savcılığa da başvurmanızı sağlık veririm.

Çevrede ki kameraları da pas geçmeyin.

kaskoyla görüştüm, kaskoyu bozmamak daha mantıklı dedi,
inanmadım gittim dacia yetkili servisine. amacım hem kaskoyu sormak hem de vereceği fiyat uygun ise kasko masko dinlemeden satın almaktı, servisteki görevli dikiz aynasının içinden kırılan bakalit parçasını usta bir el marifetiyle çıkarttı ve sonuç mükemmel :smiley:
dikiz aynası şu an görevini yerine getirmekte muhtemelen tek sıkıntısı kapanması olacak o da benim için sorun değil yani...ayrıca servisteki görevlinin dediği, kaskodan yaptırmak daha mantıklı imiş..bu şekilde denicem, eğer bu çözüm beni tatmin etmezse ilerleyen zamanlarda kaskodan değiştiririm..
bu arada hasarın olduğu yerde mobesa kamerası yok, burası denizli, öyle istanbulda ki gibi adım başı mobese ebese yok burlarda ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bu klometrelerde lastikte patlayabilir.İlgili bir topic vardı forumda incelemenizi öneririm.

eğer bahtsız bir deveysem, kastik patlama riski her zaman vardır, ister 30 km ister 5000 km de olsun araç...

macmaneman' Alıntı:
eğer bahtsız bir deveysem, kastik patlama riski her zaman vardır, ister 30 km ister 5000 km de olsun araç...
Ben biliyorum , ama bilmeyenler var malesef.
Anlatmak isdiğim şu aslında,
Lastiğim patladı diye bir başlık görüyorum bir kaç hafta önce, sonrada aynamı kırmışlar diye bir başka başlık.Dikkatimi çeken hep mi Dacia sahiplerinin başına geliyor bu işler? yada diğer markaların lastiği patlamaz yada aynası kırılmaz mı?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ben biliyorum , ama bilmeyenler var malesef.
Anlatmak isdiğim şu aslında,
Lastiğim patladı diye bir başlık görüyorum bir kaç hafta önce, sonrada aynamı kırmışlar diye bir başka başlık.Dikkatimi çeken hep mi Dacia sahiplerinin başına geliyor bu işler? yada diğer markaların lastiği patlamaz yada aynası kırılmaz mı?
Dustercılar aracalarını çok sevdiğinden lastik patlaması gibi basit şeyler bile batıyo üzüyo. Dusterlarla aramızda duygusal bağ var ondan. Diğerleri arabalarını sevmiyolar, öle bozuk bozuk yollara sokuyolar önünü arkasını altını habire oraya buraya vuruyolar onu bile yzmıyolar ;D ;D :mad:

Eğer kasıtlı olarak sahip olmadığın ya da olamadığın bir mala hasar veriyorsan, ben onun kafasında bir sorun olduğunu düşünürüm..evimizin önüne de park etmeye çekinir olduk artık..
Ne insanlar var yurdumda...

Monti' Alıntı:
Dustercılar aracalarını çok sevdiğinden lastik patlaması gibi basit şeyler bile batıyo üzüyo. Dusterlarla aramızda duygusal bağ var ondan. Diğerleri arabalarını sevmiyolar, öle bozuk bozuk yollara sokuyolar önünü arkasını altını habire oraya buraya vuruyolar onu bile yzmıyolar ;D ;D :mad:
Sanırım ondan.

macmaneman' Alıntı:
Eğer kasıtlı olarak sahip olmadığın ya da olamadığın bir mala hasar veriyorsan, ben onun kafasında bir sorun olduğunu düşünürüm..evimizin önüne de park etmeye çekinir olduk artık..
Ne insanlar var yurdumda...
Bence fazla takmayın kafaya bu tür işleri, cana geleceğine mala gelsin.Sigorta bu işler için var.

hiç kafanıza takmayın bende bayram tatiline marmarise inerken aracı sag taraftan refüje vurdum on ve arka çamurluk hasar aldı boyanır büyük ölçüde ama bize birşey olmadı ya varsın boyanan çamurluk olsun cana gelecegine mala gelsin.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR