SOL KISA FAR...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rottweiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,616

rottweiler

Kamp II
Mesajlar
287
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Aracım 2010 Actyon Sports,

Sol farımda şöyle bir sıkıntı var ki;

Park ve Uzun farım yanıyor fakat kısa farım yanmıyor.

Sağ farda bir sıkıntı yok,Solda var bu sıkıntı,

Ne gibi bir sıkıntı olduğu ya da daha önce bu sıkıntıyı yaşayan var ise yardımcı olabilir mi?

Acaba Sigorta ya da Farın kendisinden mi bir sıkıntı olabilir...
 

Etiketler
Ynt: SOL KISA FAR...

ampul un kısa tarafı patlamıs
kendınızde degıstırebılırsınız ama bu soruyu sordugunuza gore sıze tavsiyem sanayıde bir elektrıkcıye degıstırtmenız.
 

Ynt: SOL KISA FAR...

nboya' Alıntı:
ampul un kısa tarafı patlamıs
kendınızde degıstırebılırsınız ama bu soruyu sordugunuza gore sıze tavsiyem sanayıde bir elektrıkcıye degıstırtmenız.

Teşekkür ederim arkadaşım sağolasın,
Fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba ucuz bir şey midir?
 

Ynt: SOL KISA FAR...

serviste15 TL idi yazın...
sanayide 7-8 TL arası ama genel olarak farı sökmeyi bilmiyorlar,yanlış hatırlamıyorsam farın iki vidası var biri üstte diğeri farın altındaki parçanın altında..onun vidasıda tekerin önünde(parçanın teker boşluğuna bakan tarafında)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Mesajlar
1,532,312
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst