Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim
oo burda ortam şenlenmiş.
yavuzum hayırlı olsun umutla eksozdan tüttüre tüttüre gidersiniz artık
))
vx100 vergisi kasko değerine göre indirimle 3000 var yıllık.yakıtta iyi bir lpg ile 750 krş civarıdır.İlk alım temiz vx100 (bulunursa ) 80-100 arası istiyorlar.
benzinli dizel olayına gelirsek ,dizelin tüketim olarak cazibesi varmıdır bilmiyorum benim araç şu anda şehir içi 550-650 kuruş arası tüketiyor. v8 hakkını veriyormu tartışılır.Ama tabi bu bakış açısı ,binbir türlü değişkeni var.günlük rotam nenehatun yokuşu veya alternatifi cinnah olduğu için bakış açım bu kısma kayıyor olabilir
altuğ ısıtmalı cam dediğinde gereksiz bir hadise bence, bazen gece değişik ışık açılarında camın içindeki baklavaları sayıyosun ne gereği var.LC de böyle bişey yoktu ve hiiiç eksikliğini hissetmedim..İngiliz işgüzarlığı ,bana süper mühendislikleri var gibi bide fanteziye giriyolar yok ısıtmalı cam yok çift sanroof,yok dengemi hidrolikli sistem sağlasın falan filan.
neyse ön taraftan gelen tüm sesleri kestiğim için bu ara biraz sempatiyle bakıyorum aracıma.direksiyonun solundan gelen ufak fan sesini fişini çekerek kesmiştim ama bu seferde araç her çalıştığında klima on-off istedi.Üşenmedim 2 civatayı söküp fanı çıkardım içini açıp pervaneyi güzel yıkadım,sensörüne kontak spreyi,milinede silikon spreyi sıktım orjinalinden daha sessiz oldu,15 dk.lık iş sol taraftan zırıltı gelenlere tavsiye ederim.
Güya aldığımda karter contasını değiştirdik ama gelgörki hala damlatmakta.demekki düzgün temizlenmedi .Herneyse bir daha uğraşıcaz.SİDİKLİ koydum ben bu aracın ismini.onu halletsem yine biryerinden sızdırır.
arka sağ paspas köşesinde hafif ıslaklık mevcut sunroof dreanajı tıkanmıştır muhtemel birton iş.
ace (sağa sola dengeyi sağlayan buydu herhalde) yağ kaçırıyor.onu halletmem lazım.
ÖNEMLİ:Ha birde bilen varsa hayrına söylesin :
Yükseltme alçaltmayı yaylarla değiştirdik ve iptal ettik.Bilgisayardanda yaya çevirdik.herhangi bir lamba vs.yanmıyor.
yanlız ben bu kompresörün belli periyodlarla pıssst pısst basma (çalışma her ne ise) sesini duyuyorum.Aracı bilgisayardanda yaya cevirdiğimize göre neden bu aletin fişini çekmiyoruz.Veya bu ses bu SİDİKLİ nin başka bir yerindenmi geliyor
))
selamlar