Sonbahar ve Ağaçlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,665

VforVendetta

dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat
Yer
istanbul
Sevgili arkadaşlar tüm sonbahar ağaçları buraya... sarı (lacivert ağaç olmaz ama ben sarı ile laciverti ayrılmaz muhteşem ikili olarak gördüğümden ve onları böyle yanyana sevdiğimden buraya ekledim) kırmızı, dökülen, dökülmüş, dökülmekte olan, uçuşan yapraklı tüm sonbahar ağaçları ...

Etiketler
Ynt: Sonbahar ve Ağaçlar

Kemerburgaz519.jpg

Kemerburgaz362.jpg

Kemerburgaz567.jpg

Kemerburgaz539.jpg

Kemerburgaz537.jpg

Kemerburgaz526.jpg

Kemerburgaz515.jpg

oyyy oyyy oyyyyy ne güzelll fotogrflar cekmişsin sen oyle :smiley: cok begendim bak bunları, oldu bu iş oldu, artık sen güzel resimler cekmeye başladın... devam devam... tebrikler hakancımmm, vallahi çok güzeller :smiley:

Esas sonbahar ağaçları İSOFF Off-Road Oyunları sırasında İnönü Yaylası inişindeydi, ama kaçırdık :(
Hakan, özellikle bariyerli fotograf persfektif derinlik anlamında hoşuma giden bir açı, gözüne sağlık...

Bu haftasonu yaptığımız Atatürk Arboretumu gezimizden konuyla ilgili bir kaç kare:

myc_arboretum_16.jpg

myc_arboretum_06.jpg

myc_arboretum_15.jpg

myc_arboretum_13.jpg

myc_arboretum_12.jpg

Atatürk Arboretumu gezimize ait diğer fotograflar için;
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9176.msg52338.html#msg52338 adresini,
veya web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: http://www.mycamper.info
Aslında o gün 300 küsür kare çektim, seçip yayınlamakta zorlanıyorum.

Evet ben bu fotografları gördükçe, kendimin yetersiz bir fotografçı ama ilgili bir fotografsever olduğumu farkediyorum. Acaba ben fotograf cekmeyi bıraksam da ilgilendigim konularda buraya başlıklar acsam ve oraya ekelenecek fotoğrafları mı seyretsem demekten kendimi alamıyorum bazen ???
Fotograflarınız çok güzel arkadaşlar...
Sevgili Neriman, eger özellikle bir yorum yapmam gerekirse ben en çok 1 ve 3 numaralı resmi begendim... Tabiki digerleri de güzel ama benim favorilerim onlar :smiley:

ve Mycamper, sizin de resimleriniz çok güzel, gerçekten bayıldım ama özellikle 1. ve 2. fotograf muhteşem bence :smiley:

Teşekkür ederim VforVendetta.

Vfor, sakın öyle birşey yapmaya kalkışmayın, fotograf bırakılır mı yaa ;-) ? ? Zaman zaman hepimiz bazı fotograflar karşısında kendimizi yetersiz, bu işi beceremiyor hissedebiliyoruz. Lütfen çekmeye devam edin... Lütfen...

Hepimizin gözüne sağlık ;-)

renkler muhteşemmiş murat, çok begendim vallahi... paylaştığın için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR