Ynt: Sonhabar'da Bolu Yedigöller De Kamp Ve Malzemeler
Arkadaşlar Merhabalar;
Sevgili kardeşim duyguuu23
Öncelikle söylediğin aylarda havalar hiçte yumuşak değildir, ayrıca ne zaman yağış yada şiddetli rüzgara mağruz kalcağın bellide olmaz, ilk tavsiyem kesinlik iklimini ve reaksiyonlarını bilmediğin bir yerde kamp mecaasına kalkışma derim
lakin ekipmanların kesinlikle yanlış bu aylarda seni doğa şartlarından koruyabilecek ve bu girişimini zehir etmeyecek iyi bir ekipmana ihtiyacın var kısaca listeliyorum
Adventure ( 4 Mevsim ) ÇADIR bana kalsa Ekspedisyon tavsiye ederim ama fiyatları yüksektir
en az 3.8 cm şişme mat
en az -10 -30 uyku tulumu
mutlaka bir adet bivak ( tercihen tek kişilik ancak kız arkadaşın yada yanında başka birisi var ise 2 kişilikte olabilir bivak hayat kurtarır bu sebep ile ılın her döneminde öneriyorum )
fuel ocak ve pişirme seti ( ben ikişilik öneririm eğer yanında bir arkadaşın olacak ise )
ilk yardım kiti
bir adet baton (kişi başı )
Cep ısıtıcısı 2 yada 4 çift sanırım yeterli olacaktır ( eller ve ayakların için )
zemin ve toprak tutuşu güçlü, su geç,rmez tam bot )
Sentetik nem ve su tutmayan çorap
Termal içlik
Su poşetleri ( matarası ) ( 3 litre yeterli olacaktır )
pusula ve arita okuyucu ( harita ouyabilmeniz şart )
amacına uygun çanta seçimi tahmin ediyorum ki amatör düzeyde bir kamp mecarası olacağı için tavsiyem 40 Lt. ile 60 lt. arası bir sırt çantası işini muazzam şekilde görecektir.
ilk aşamada ihtiyaç duyabileceğin öncelikli ekipmanların bunlardır.
imza: kırmızı başlıklı kızın arkadaşı kurtu kovalayan çobanı gören adımı gören adamıda gören adam..