Arkadaşlar bildiğiniz gibi lpg konusunda önceki araçtan kalma bi korkum vardı. Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda aracıma prins vsi2 kit takmaya karar verdim.
Öncelikle Antalya Ymz oto Yılmaz ustamda periyodik bakım + 4 buji değişimi yaptık (400 Tl) Sağolsun Yılmaz ustam ve ustalar herzamanki gibi ilgiliydi.
Şimdide aracımın manıfoldu sökülecegi için montaj yerinde soğutmaya bıraktım. Yarın montaja başlıypruz
Bu poşedin içindeki çapaklarda;
Eger manıfoldu söktürmeden montaj yaptırırsanız manıfoldun içine kaçarak ileride Size sorun çıkarması muhtemel çapaklar..
daha önceki resimlerdeki çapaklar eger manıfold sökülmeden yapılırsa resımdeki Subapların oradan açık olan senteden ya dışarı atılacak yada orada yapışarak zamanla Subapların tam kapanmayıp kaçırmasına aracın kafa sallamasına neden olacak...
- Eski aracınızda manifold sökülmeden mi montaj yapılmıştı?
- Yedek lastik için yine portbagaj mı kullanacaksınız?
- LPG araçlarda iridium buji öneriyorlar sanırım genelde, ama farkı oluyor mu bilemiyorum.
Fotoğraflar için teşekkürler, devamını bekliyoruz kolay gelsin..
- Eski aracınızda manifold sökülmeden mi montaj yapılmıştı?
- Yedek lastik için yine portbagaj mı kullanacaksınız?
- LPG araçlarda iridium buji öneriyorlar sanırım genelde, ama farkı oluyor mu bilemiyorum.
Fotoğraflar için teşekkürler, devamını bekliyoruz kolay gelsin..
eski aracımda manıfold sökülmeden yapıldı daha sonra yetkili servise çapak temizletmeye gittim
Stepne için Etap otomotiv güçlü usta musaıt oldugunda sepet yapacak bugun ölçüleri aldı..
Yms oto Yıllmaz ustam Orjınal NGK bujıleri takalım dedi bende Orjınal bujıleri taktım..
Fotolar daha var ama cepten yüklemek biraz sıkıntılı oluyor