KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugünkü ölçümüm sırf Fethiye şehiriçi,klima açık..
Ve rakam 0,4032 krş...Litre olarakta 15 litre civarı yapıyor. Beklediğimden biraz fazla çıktı.beklentim şehiriçi 12 lt civarıydı. İlerleyen zamanlarda belki bu rakamlara düşerim.
Benzinde 0,54 krş,klimayla 0,56 krş civarını bulabiliyordu... Km de şimdilik 0,14-0,16 krş fark var...
Bülent bey,
sizi kaç kez daha uyarmak gerekecek lütfen yazar mısınız buraya? eminim bunu merak eden sadece ben değilim. Yazdıklarınız AYIP.. üslübunuz SAYGISIZ... daha ne yazmamı istersiniz? aynı şekilde size hitap edilmesini istermiydiniz? bu tarzınız size YAKIŞMIYOR .. lütfen anlayın artık bunu.. eğer aramızda kalmak istiyorsanız, bir kez daha "kimseyi tedirgin edecek yazı yazmayın".. herkese iyi günler dilerim, reha
Not: ince nüansı anlamadın cevabını vermeye kalkışmayın lütfen..
Bülent bey,
sizi kaç kez daha uyarmak gerekecek lütfen yazar mısınız buraya? eminim bunu merak eden sadece ben değilim. Yazdıklarınız AYIP.. üslübunuz SAYGISIZ... daha ne yazmamı istersiniz? aynı şekilde size hitap edilmesini istermiydiniz? bu tarzınız size YAKIŞMIYOR .. lütfen anlayın artık bunu.. eğer aramızda kalmak istiyorsanız, bir kez daha "kimseyi tedirgin edecek yazı yazmayın".. herkese iyi günler dilerim, reha
Not: ince nüansı anlamadın cevabını vermeye kalkışmayın lütfen..
Profılınızde gördüğüm kadarıyla aracınız landcruıser vx100 veya prado gibi duruyor.bu araçtan sonra arazıde Forester sizi kesmeyebilir ama asfaltta çok rahat edersiniz Forester la
evet 2008 de kasa değişti. 2011 de de aynı kasa İçi ge dışı az makyajlandı..
Satış sitesinde tam modellere karşılık gelecek şekılde bi düzenleme yok bazı modellerde. O yuzden en iyi bilgiyi araç sahibinden almanız olur...
Lpg takılalı 1200km oldu..Şehiriçi 0.40-0.42 krş arası klima açık şekilde yakıyor..Kullanım olarak benzınden bı fark yok..
Ama daha ayar yapılmadı.Ayardan sonra bı mıktar daha düşme beklıyorum.Gazı Shell den alıyorum ..Şimdiye kadar herhangibir sıkıntım olmadı..
şu an için tek derdim lpg tankı 43 lt olmasına ragmen 32lt gaz alıyor.Bunu 2-3lt daha arttırabılırsek şamandırayla güzel olacak