KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Erol bey
Tankın bu kadar gaz alabilmesi ilginç. Havaların aşırı sıcaklığı ile ilgili olabilirmi?
O zaman bir tank dolusu ile standart kaç km yol yapabilirsiniz
Erol bey
Tankın bu kadar gaz alabilmesi ilginç. Havaların aşırı sıcaklığı ile ilgili olabilirmi?
O zaman bir tank dolusu ile standart kaç km yol yapabilirsiniz
Dün yine depoyu fulledim. Yakaladığım deger şehiriçi klima açık 0,37 krş.. Araç sisteme alıştıkça değerler düşüyor gibi.Benim gibi pimpirikli kullanıcıysanız Bence lpg siz almak şu açıdan iyi kendiniz taktırdıgınız da herşeyını bileceksiniz. Yada guvendiğiniz yada tanıdıgınız birşnden lpg li de alınabilir.
Diğer 2004 Forester ımı satalı 7 ay oldu
Erol bey
Sanırım foresterler otomatik vites
Birde beygir gücü sınıfının en fazla olanı
Tercih sebebiniz beygir gücümü
Acaba forester otomatik olduğu için kAravan çekebilirmi araştırmam lazım
Ankarada çok temiz düşük km bir forstr var ama fiyatını çok istiyor
2009/28000km/65000tl
Genelde otomatik vites..
Forester tercih sebebim öncelikli olarak düşük ağırlık merkezinden dolayı yol tutuşu,konforu,arazi aracı olmamasına rağmen arazi yetenekleri ve bence diğer markalardan Subaruyu ayıran en önemli özellik olan Sürekli 4 çeker Awd ye sahip olmasıdır.
Karavan çekmede bi sıkıntı olmaz ..
Arac temizse ben 2-3 ün hesabını yapmadım 2 Forester ımıda yetkili servisten piyasa araclarından yaklaşık 2 bin fazla vererek aldım ama kafam rahat,araclarımın tüm geçmişini bilerek ve her iki aracımıda ilk sahibinden aldıgım için sıkıntı olmadı
Bence Subaru satmak için değil Uzun süre sorunsuz ve keyifle binmek için alınacak zevk arabasıdır benim gözümde
Lpg takılalı 1200km oldu..Şehiriçi 0.40-0.42 krş arası klima açık şekilde yakıyor..Kullanım olarak benzınden bı fark yok..
Ama daha ayar yapılmadı.Ayardan sonra bı mıktar daha düşme beklıyorum.Gazı Shell den alıyorum ..Şimdiye kadar herhangibir sıkıntım olmadı..
şu an için tek derdim lpg tankı 43 lt olmasına ragmen 32lt gaz alıyor.Bunu 2-3lt daha arttırabılırsek şamandırayla güzel olacak
Erol bey, LPG tankları belirtilen hacimden %15-20 arası daha az lt. yakıt ile dolar. Sebebi genleşmeden kaynaklı güvenlik riskidir. Bazı LPG'ciler özellikle kullanıcıların isteği ile tankda bulunan güvenlik parçasını kaldırırlar daha fazla yakıt alsın diye. Size de böyle bir öneri geldi ise tavsiye etmem, adı üstünde "güvenlik". Bunun yerine eğer tank silindirik ise, 45 derece eğim ile konumlandırılan tankı 40 derece civarında eğime alın. Böylece 3 lt. kadar daha fazla yakıt alabilirsiniz.
Erol bey, LPG tankları belirtilen hacimden %15-20 arası daha az lt. yakıt ile dolar. Sebebi genleşmeden kaynaklı güvenlik riskidir. Bazı LPG'ciler özellikle kullanıcıların isteği ile tankda bulunan güvenlik parçasını kaldırırlar daha fazla yakıt alsın diye. Size de böyle bir öneri geldi ise tavsiye etmem, adı üstünde "güvenlik". Bunun yerine eğer tank silindirik ise, 45 derece eğim ile konumlandırılan tankı 40 derece civarında eğime alın. Böylece 3 lt. kadar daha fazla yakıt alabilirsiniz.
Erol bey merhaba, bende 2009 model forester var turbosuz modeli. aracınızda uzun dönemde sıkıntı yaşadınızmı?
lpg bayii bana prins silver kiti öneriyor nedersiniz, sizin aracınız turbolumuydu? bundan dolayımı prinsin farklı kitini taktınız?
Erol bey merhaba, bende 2009 model forester var turbosuz modeli. aracınızda uzun dönemde sıkıntı yaşadınızmı?
lpg bayii bana prins silver kiti öneriyor nedersiniz, sizin aracınız turbolumuydu? bundan dolayımı prinsin farklı kitini taktınız?