teşekkurler.. öncelıklı olarak arasındakı ılk dıkkatımı çeken fark oncekı kasa bıraz daha sert yenı kasa ise konfora yonelık yumuşak..ses yalıtımı bıraz daha ıyı yenı kasada.. özellıkle arka koltuk dız mesafesınde dağlar kadar fark var dıyebılırm.yenı kasa gemi gibi
ama eskı kasanın dashboardu yumuşak plastıkten yenı kasada ise daha sert plastık var. eskı kasa bu yönde daha iyi.. yol tutuş olarak bence buyuk bır fark yok.. sonuçta ıkısıde subaru awd ve düşük agırlık merkezıyle bırlıkte harıka yol tutsa sahıp..hızlanma konusunda yaklaşık 20hp nın fazlalıgı yenı kasada ılk kalkışlarda hıssedılıyor..İstanbuldan Fethıye'ye 2009 olanla 7.2 lt benzın tuketımıyle geldım..ortalama hız 120km.. arada 160-180 aralıgı oldu.. 2004 olanla ıse gecen hafta boluya gıdıp gelmıştım.oda 9lt lpg yakmıştı aynı şartlarda..gerçi 2004 olanla hem gıdış hem donuşte aracta 2 erişkin,1 çocuk ve bagaj full doluydu.. diğerinde ise sadece ben vardım..şimdilik aklıma gelenler bunlar.. aklıma geldıkçe buraya notlarımı düşerim
LPG düşünüyor musunuz? yeni kasalarda ESP mevcut, bu sürüşte farklılığa yol açıyordur sanırım. Bir de merak ediyorum, eski aracınızla gittiğiniz zorlu yerlere bu araçlada gitmek isteyecek misiniz? ;D
yeni forester hayırlı olsun erol bey kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, 2.5 turbo düşünüyordunuz, 2.0 turbosuz u tercih etmenizdeki nedeni öğrenmemiz mümkünmü, bildiğiniz gibi benim aracım sizin 2004 le aynı, ileride satarsam bende 2.5 turbo düşünüyorum
LPG düşünüyor musunuz? yeni kasalarda ESP mevcut, bu sürüşte farklılığa yol açıyordur sanırım. Bir de merak ediyorum, eski aracınızla gittiğiniz zorlu yerlere bu araçlada gitmek isteyecek misiniz? ;D
lpg konusunda karasizim. Eski aracimla lpg de 13-14lt lpg yakiyordum. Yeni aracimda sehirici kullanim degerine gore karar verecek gibiyim. Yeni aracimla simdilik digeriyle gittigim yerlere gitmeye kiyamam gibi. Ama zamanla giderim diye dusinuyorum. Cunku Forester in dogasinda var o yollar
yeni forester hayırlı olsun erol bey kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, 2.5 turbo düşünüyordunuz, 2.0 turbosuz u tercih etmenizdeki nedeni öğrenmemiz mümkünmü, bildiğiniz gibi benim aracım sizin 2004 le aynı, ileride satarsam bende 2.5 turbo düşünüyorum
tesekkurler. Evet 2.5 turboya cok heveslenmistim ama icmekan genisligi benimkiyle ayni oldugu icin 2006 2.5 turbodan vazgectim. Yeni kasalarida benim butceyi astigi icin bu araci daha uygun gordum