Sonunda Aldım..2009 Forester..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,802

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester..

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin darısı başıma

Erol bey,aracınız hayırlı uğurlu olsun.Benimde aklımdan geçmiyor değil forester.Kendi sınıfında sanırım en iyisi.Yalnız dizel mi benzin limi yada lpg limi hangisi daha mantıklı?

göktuğ-07' Alıntı:
Erol bey,aracınız hayırlı uğurlu olsun.Benimde aklımdan geçmiyor değil forester.Kendi sınıfında sanırım en iyisi.Yalnız dizel mi benzin limi yada lpg limi hangisi daha mantıklı?
tesekkurler. Bence yilda 25000 km civarlari ypiyorsaniz dizel,yok o kadar yapmam diyorsaniz benzinli Forester. Lpg ise tercih meselesi. Km de lpg ve benzin kullanimi arasinda yaklasık 0.18 krs fark var. Su anda ben aracin orjinalligini bozmama taraftariyim

3 gün sonra aracıma prins lpg taktırıyorum.Artık deneyimlerimi,merak edilenleri,tüketimleri buradan paylaşmaya devam ederim

Erol bey,
Prinsi bilmiyorum ama vialle lpg kullandım 2 yıla yakın. 2006 foresterda kusursuzdu, inceleyin isterseniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98380.0

hazanfer' Alıntı:
Erol bey,
Prinsi bilmiyorum ama vialle lpg kullandım 2 yıla yakın. 2006 foresterda kusursuzdu, inceleyin isterseniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98380.0
Siparişi verdim yarından sonra takıyorum..Yinede teşekkurler

Erol bey hayırlı olsun, 2.5 litre turbo sevdanızı kesin olarak ertelediniz demek ki. Özellikle ilerleyen km.lerde sübap ayarı konusunda sıkıntı yaşamazsınız umarım.

GezenGen' Alıntı:
Erol bey hayırlı olsun, 2.5 litre turbo sevdanızı kesin olarak ertelediniz demek ki Özellikle ilerleyen km.lerde sübap ayarı konusunda sıkıntı yaşamazsınız umarım.
evet yeni hedef 2019 da 2013 Forester XT

Aynı hedefi paylaşıyoruz ;D