SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,179

Etiketler
Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

Selamlar kolaygelsin,

Hava filtre kabını altındaki orjinal deliklerinde mastikle kapatıldığını gördüm fotoğrafta.

Tahliye delikleridir onlar.

O deliklerin açık alması gerekiyor. İçine su almasada nemlenmeyi angeller, filtrenin nemden bozulmasını engeller...

Hemen geri açmanızı tavsiye ederim o delikleri...

Selamlar...

bende aynısını ustama söledim yaparken ama suya gırdığınde ordan su alabıleceğini söyleyınce bıraz mantıklı gelmişti ve kapamıştık sonuç olarak acılması kolay halledrım saolun ılgınız için

selamlar, moonvisor kaça mal oldu acaba??? güzel olmuş bu arada... kazasız belasız kullanmanız dileği ile...

kargo ve boyasıyla beraber 550 tl buldu

ve şimide sira tampon ve vincımızde

vınç warn alamadıktan sonra diğerlerının arasında pek fark olmadiği kanısındayım cunku hepsı cınde üretılıyor.önemlı olanı arızlandıgında yedek parca bulabılmemız o yuzden shunk2 12000lb vınç almaya karar verdım..

Moon vizör Lund markamı? Bende almak istiyorum sizinkinin aynısından. Bilgi verebilir misiniz lütfen.... Teşekkürler...

Alfonse' Alıntı:
Moon vizör Lund markamı? Bende almak istiyorum sizinkinin aynısından. Bilgi verebilir misiniz lütfen.... Teşekkürler...
hayır ramazan ustanın yaptiği yeni nesil birebir aynı dıyebılırım sıze malzeme gayet iyi tavsıye ederım

ve vıncımız geldi

Sayın altuncu hayırlı olsun disco ne oldu

DEMİRAL' Alıntı:
Sayın altuncu hayırlı olsun disco ne oldu
demiral kardeşim öncelikle saolasın ama benim disco m hiç olmadi kariştirdınız zannedersem

...........ALTUNSU......................ALTUNCU Sağır duymaz yakıştırır misali