SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,140

Etiketler
Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

ve işin en güzel tarafi montaj

durmak yok yola devam

alt korumanın yapımın bır kısmını cekebıldım ama montaj kısmını cekemedıgım ıcın sızınle paylaşamıyorum

evet buda aracım bitmiş son hali (şimdilik) tabi bu arada fotoraf çekemediğim bir çok kare olduğunu bu kareleri yuklerken fark ettim keşke çekebilseydim diyorum ama montaja yardım ederken ve bitirme heyecanıyla onlarda gözden kacıyor
Siradişi olmasi için sürekli yeni fikirler üretip onlari uygulayan ÇAYÇO teknik HALİL ustama teşekkur ederim ...

çok güzel... standart halinden bu haline kadar ortalama ne masraf oldu diye sorsam ayıp etmiş olur muyum???

maresal' Alıntı:
çok güzel... standart halinden bu haline kadar ortalama ne masraf oldu diye sorsam ayıp etmiş olur muyum???
olurmu öle şey ne demek net olmamakla beraber 4000 ile 4500 tl arasında bi rakamı buldu

altunsu53' Alıntı:
olurmu öle şey ne demek net olmamakla beraber 4000 ile 4500 tl arasında bi rakamı buldu
teşekkür ederim...lastiklerde dahil mi?

Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Bol çamurlu kar lı günlerde kullanırsınız inşallah.

bizde de bi zj var bizde onunla uğraşıyoruz.vinç ilerde düşünüyoduk ve hep kafamda zj lerin ön tamponu vinçle iğrenç oluyo düşüncesi vardı.sizin şu tampon ve vinci görene kadar.ilerde sizi rahatsız edeceğim müsadenizle.çizimleri ve ayrıntıları paylaşırsanız talibim.harika olmuş tek kelimeyle.muhteşem.

Öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkur ederim.
tampon konusunda elimde olan ayrıntıları paylaştım elimde her hangi bir çizim yok halil ustamın kendı tasarımı, elimden geldiği kadarıyla size yardımcı olmaya calişirim

ince ayrıntılara devam