Sonunda Ranger'ımı aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buzgibi01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,823

buzgibi01

Ana Kamp
Yer
Adana
Arkadaşlar sonunda rangerimi almış bulunmaktayım.

110 Binde 2005 Model Sag tarafda 2 parçasında boya var. 16.000 Tl ye aldım herşey dahil.

Arabaya Saolsun Mahmut DEMİR abimiz baktı çok saolsun yılmadan bütün sorularıma cevap verdi.Arabayı almamı sağladı saolsun tekrar burdan teşekkür ediyorum.

Etiketler

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşım,
Güle güle kullanın, birde aracınızın fotoğraflarını ekleyinde bizlerde görelim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Teşekkür ederim.Nasıl ekleyeceğimi araştırıp hemen ekleyeceğim.
Saygılarımla.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de geçen Perşembe günü aynı model Ranger almıştım, tesadüf... :smiley:

NOT : Mesaj yazarken oluşan beyaz bölümün altındaki "Dosya Ekle"dindeki "Gözat"ı tıklayarak istediğiniz fotoğrafı yükleyebilirsiniz.
Başka eklentiler için, hemen altındaki sarı yazı ile "daha çok ekle"yi tıklamanız yeterli. Azami 5 fotoğraf TEK MESAJDA yollayabiliyorsunuz (örnek olarak benim Yeti'yi yüklüyorum)...

YETİ - 002-03.JPG

hayırlı olsun. mahmut ustanın yanına ben de bir uğrayacağım :smiley: zj yi satıp navara almam lazım.

Hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin,çamurunuz eksik olmasın.:smiley:

VAP' Alıntı:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de geçen Perşembe günü aynı model Ranger almıştım, tesadüf... :smiley:

NOT : Mesaj yazarken oluşan beyaz bölümün altındaki "Dosya Ekle"dindeki "Gözat"ı tıklayarak istediğiniz fotoğrafı yükleyebilirsiniz.
Başka eklentiler için, hemen altındaki sarı yazı ile "daha çok ekle"yi tıklamanız yeterli. Azami 5 fotoğraf TEK MESAJDA yollayabiliyorsunuz (örnek olarak benim Yeti'yi yüklüyorum)...

Gerçektende tesadüf yanlız sizin aracınız gerçektende güzel benim aracımda hiç bir aksesuar yok maalesef aracınız gerçekten güzel duruyor sizde kazasız belasız günlerde binmeniz dilegiyle.

buzgibi01' Alıntı:
Gerçektende tesadüf yanlız sizin aracınız gerçektende güzel benim aracımda hiç bir aksesuar yok maalesef aracınız gerçekten güzel duruyor sizde kazasız belasız günlerde binmeniz dilegiyle.
Teşekkür ederim, benimkisi sadece denk gelmek.
Şnorkeli yeni taktık ve koltuk döşemelerini dün bitirttim zaten, bugün servis bakım var, haftaya da arka tampon ve yan basamak boru. Tabi sis ve deliciler değişecek, hi-jack-stepne montajı falan...

Yani iş bitmez ama olsun, bu da bu işlerin keyifli tarafı. Eminim sizin Ranger da çok şık olacaktır sonuçta. :smiley:

Teşekkür ederim sizinde zevkle binmenizi dilerim ama ufak bi sorum olacaktı yanıtlama imkanınız varsa çok sevinirim.

Biraz önce araçla biraz deneme yapıyordum keskin bir virajda arka makaslardan nasıl tarif etsem gırç demirin demire sürtmesi gibi bir ses geliyor derin çukurlarda ve ani dönüşlerde
Acaba bu neden kaynaklanabilir şimdiden teşekkür ederim..

Ben de aracı 1 haftadır tanımaya çalışıyorum ama bende öyle bir sorun yok. Makaslarda sorun olmasın, bir makas ustasına gösterseniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,725
Kaydolan Son Üyemiz
avsarehberim

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.