Sonunda Ranger'ımı aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buzgibi01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,822
Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım

ikinizede hayırlı olsun.. çok güzel arabalar.. yetiyi yolsuzlar tayfasından biliyorum.. size bir sorum olacak..yetide yükseltme uyguladınızmı uyguladıysanız nasıl biraz tarif edermisiniz..

Etiketler

Evet yükseltme var ama ben hazır aldım. Servisin de kontrol edip onayladığı özel yükseltme takozları kullanılmış.

yani sadece kupadanmı yükseltildi.. şu anki lastik olcusu nedir acaba?

özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum arkadaşlar.

Araçta bulunan rfw lambası araç çalışırken sönmüyor sadece ben tuşa bastıgımda sönüyor bu bir arızamı yoksa normaldede böylemi
kısaca söndürüyorum aracı stop edip bir daha çalıştırdıgımda rfw lambası yanıyor ben basmdanda kapanmıyor. bi açıklama yaparsanız sevinirim

"rfw lambası"??? Anlayamadım şu an, kadran ezberimde değil açabilir misiniz?

VAP' Alıntı:
"rfw lambası" ??? Anlayamadım şu an, kadran ezberimde değil açabilir misiniz?

Adını yanlışda hatırlıyor olabilirim sol tarafta 4 çekere aldıktan sonra ekranda yanan bir yazı var sarı ile yanıyor.araba çalışacagı zaman yanıyor. Ama ben kapatmadan sönmüyor bunun ne olacagını danışacaktım

Anladım tamam. Bende o düğme iptal, zira düğme aracılığıyla kitleme iptal edilip ön tekerleklerin göbeğinden manuel kilit olarak değiştirilmişki bence de arazi için daha iyi ve garantili...

Birkaç yeni fotografı

2012-07-06-073.jpg

2012-07-06-070.jpg

2012-07-06-075.jpg

2012-07-06-076.jpg

DSC_0004.jpg

Ufak ufak bakımını yaparken

Yandaki basamakları kestirdim eşim 50 kilo olmasına ragmen ilk basmada yere düştü.

2012-04-13-078.jpg

2012-04-11-068.jpg

2012-04-15-093.jpg

2012-04-14-090.jpg

IMG-20120611-00056.jpg

buzgibi01' Alıntı:
Ufak ufak bakımını yaparken

Yandaki basamakları kestirdim eşim 50 kilo olmasına ragmen ilk basmada yere düştü.
Fotoğraflar güzel görünüyor, maaşallah. Fakat yere düşenin eşiniz mi, basamak mı olduğunu tam anlayamadım ama her halukarda geçmiş olsun...

esim ahmet abi basinca kiriliverdi bende kaldirip attim tesekkur ederim iyi dileklerin icin ahmet abi

Araciniz cok guzelmis,gule gule kullanin.
Biseyler sorabilirmiyim?
Camurluklardaki orjinal dodikler hangi modellerde var.butun 4x4 rangerlarda goremiyorumda.
Lastikler ve jantlar orjinal anladigim kadariyla. Ebatlarini soyleyebilirmisiniz. Tesekkur ederim...

hamleci' Alıntı:
Araciniz cok guzelmis,gule gule kullanin.
Biseyler sorabilirmiyim?
Camurluklardaki orjinal dodikler hangi modellerde var.butun 4x4 rangerlarda goremiyorumda.
Lastikler ve jantlar orjinal anladigim kadariyla. Ebatlarini soyleyebilirmisiniz. Tesekkur ederim...

Çamurlukdaki dodikler orjinal ama boyası değil ilk aldıgım zaman ben çıkarıp boyasını yapmıştım çok yıpranmıilardı dikkat ederseniz tampon ve panjurda orjinal değil normalde parlak yanılmıyorsam nikelaj idi.Lastik boyutları ise tam bilmiyorum ama bakıp yazarım size .İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,966
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR