KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)
blacksahara' Alıntı:
BİZ DE VARIZ !!! Tarsus'tan 2 ve İstanbul'dan 3 arac olamak üzere Tarsus Off Road Kulübü (TORK) olarak bu organızasyona katılıyoruz. Ancak kamp alanına bizi yönlendirecek bir harita veya noktalar var mıdır? TORK
blacksahara' Alıntı:
BİZ DE VARIZ !!! Tarsus'tan 2 ve İstanbul'dan 3 arac olamak üzere Tarsus Off Road Kulübü (TORK) olarak bu organızasyona katılıyoruz. Ancak kamp alanına bizi yönlendirecek bir harita veya noktalar var mıdır? TORK
İl dışından katılacak arkadaşlar, aslında bir nokta belirlesek kendimize ve orda buluşup kamp alanına birlikte ilerlesek daha hoş olmaz mı hem daha rahat buluruz hem de güzel bir görüntü oluşur.
dr_musty' Alıntı:
İl dışından katılacak arkadaşlar, aslında bir nokta belirlesek kendimize ve orda buluşup kamp alanına birlikte ilerlesek daha hoş olmaz mı hem daha rahat buluruz hem de güzel bir görüntü oluşur.
aslında birazda espiri ekleyim dedim ama olmadı tanışmayı demeliydim geçt, ercovanın pazarı neyse biz aksilik olmassa cuma sabahtan orada olacaz yani bu akşam çıkmayı planlıyoruz
sefer67' Alıntı:
aslında birazda espiri ekleyim dedim ama olmadı tanışmayı demeliydim geçt, ercovanın pazarı neyse biz aksilik olmassa cuma sabahtan orada olacaz yani bu akşam çıkmayı planlıyoruz
sefer cuma görüşürüz, etkinlik için bazı organizasyon işlerim var sabah erken saatte sosder yönetici ve görevlileri olacak ben gelecek bir grubu alıp öyle gelecem. ondan sonra bol bol sohbet ederiz.
*-Arkadaşlar hava yağışlı yollar malum...çağumuzda MT lastik olacağından asfaltta lütfen dikkatli olalım.
Sosder yetkililerinden alınan son güncel bilgiler;
Yakacak sorunumuz yok....
Cumartesi ve pazar günü Türkcell geçici baz istasyonu devrede olacak;iletişim sorunu yok...
Pamukova Hayrettinler'den itibaren Ercova ya yön tabelaları olacak...
*ben ve 2 arkadaşım 1 araçla cuma günü saat 16:00 gibi yola çıkacağız
fakat bilecikte sürekli yağmuryağıyor acaba ercova nasıldır bilmiyorum
çok iyi hazırlanmak gerekikiyor irt. 506 234 8026
*Cumartesi sabahı 4 araç
*cumartesi öğle sorası 5