SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,705
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Bir kaç arkadaşla görüştüm. Katılmayı planlıyoruz bir aksilik olmaz ise. Katılamasak bile umarım eğlenceli bir kamp olur. Şimdiden herkeze iyi eğlenceler.

Etiketler

sayın şen her sene deniyor fakat şu silah konusunda hala bir şey yapılamıyor. bu konuya özellikle dikkat diyorum.

Sayın Noyan,
Etkinlik süresince kolluk kuvvetlerinin(jandarma) görevde olacağı söylendi.Öyle bile olsa iş aslında bizlerde;hepimizde....
Umuyorum ki bu etkinliğe katılacak herkes gereken hassasiyeti gösterecektir.Selamlar...

ıkı yıl önce isoff un etkınlıgıne katılmıştım gece motosiklet seslerınden uyunmadı umarım öyle olmaz

inanıyorum ki çok güzel olacakk orada olacağımm

Muhtemelen ben de orada olacağım ve büyük olasılıkla tek olacağım.bu civardan gelmek isteyip de aracı olmayan arkadaşlar bana ulaşabilirler.bu civar dediğim yer ise karabük safranbolu..

adrenalim' Alıntı:
inanıyorum ki çok güzel olacakk orada olacağımm

murselım sarı satılmazssa sarıyı lojıstık aracı g4 u de yarısta denemek ıcın bızde gıtmeyı planlıyoruz +4-5 cross cu arkadaslarımızlada konusuyoruz izmitten topluca cıkabılırız haa bıde x5 var meshur )))

meriçbager' Alıntı:
Biz de orada olacağız

bizde sizi aramızda görmekten onur duyarız. bu arada yuvacık bölgesinde yaptığının geziler hakkında sohbet etmek isterim.
Sinan AYCAN

Kesinleşmiş birşey yok ama niyet var, karavan grubu olarak farklı bir yere gidilmezse ben gelme niyetindeyim(belki 3-5 araç ta olabiliriz) bu yüzden yollarda sorun olursa(gerçi bu 2 ay önce oradaydım yol çok güzedi ama araç vw t5 belki bir çamura takılırız yardım istemek zorunda kalırsak ) ortak telsiz frekansınız varmı.Geleceğim güzergah pamukova tarafı eğer Bursa ekibide gelirse o taraftan gelebilirler.
Şimdiden tebrik ederim hepinizi.

sivas off road derneği adına başarılar dilerim gelmeyi çok istiyoruz en az 1 araçla ancak cumhuriyet korteji var inşallah kazasız belasız bir etkinlik olur

harikaaaaaaaa hep beraber orada olacağızz çok keyifli olacağa benziyorr

Geleceğini beyan eden,telefon eden mail atan,sosyal paylaşım sitelerinde topiclerimize cevap veren tüm dostlara teşekkürler....
Doğa Offroad,Kamp,fotoğraf,.... hepimizin ortak paydası ,bu ortak payda da kurulacak yeni dostluklarda bu etkinliklerin artısı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...