Spacer İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,508

asilhector

Kamp III
Yer
Sarayköy/Denizli
http://www.lgl.com.tr/urun-spacer.html

İstenilen marka ve modele uygun değişik kalınlıklarda ara parçaları (spacer) alaşımlı aluminyumdan istenilen renklerde üretilmektedir.....

SPACER

No: Product No. Thickness Color 8 Months Credit Price
1 8501 5mm Black 18 € 16 €
2 8502 10mm Black 19 € 17 €
3 8503 15mm Black 21 € 19 €
4 8504 20mm Black 23 € 21 €

Ad MURAT
Soyad AYDIN
Telefon (İş) +90-0262-7512200
Telefon (Cep) +90-532-3145964

Etiketler

Ynt: Spacer İmalatı

Selamlar Arkadaslar,

İntte gezinirken gorup faydali olur dusuncesiyle buraya ekledim, konu hakkinda buraya yazmak yerine alttaki telefon numarasindan Yetkili Murat beyi arayabilirsiniz.

İstenilen marka ve modele uygun değişik kalınlıklarda ara parçaları (spacer) alaşımlı aluminyumdan istenilen renklerde üretilmektedir.....

Ad MURAT
Soyad AYDIN
Telefon (İş) +90-0262-7512200
Telefon (Cep) +90-532-3145964

bu spacer ler uzun bijonla takılan model sanırım önce spacer ler bijona takılıyor üzerine cant takılıp sıkılıyor benim elimde 5X139 bijon aralıgına sahip 300mm ve 400mm bijonlu spacer ler var

reis28' Alıntı:
bu spacer ler uzun bijonla takılan model sanırım önce spacer ler bijona takılıyor üzerine cant takılıp sıkılıyor benim elimde 5X139 bijon aralıgına sahip 300mm ve 400mm bijonlu spacer ler var

Dursun Usta, elindeki spacer'lar DEfender'e uyar mı? Fiyat bilgisini özelden atabilir misin?

Bu belirtilen spacer modelleri saplamasız modeller. 2cm lik olan bile risk oluşturabilir. Aracın bijonlarına göre bakmak gerek. Ancak 2 cm ebatın üzerinde zaten saplamalı spacer kullanmak gerekir bu durumda fiyat çok değişecektir.

Offsetli jant iyi tabii ama spacer direksiyon turunu ciddi biçimde iyileştiriyor. Benim gibi mevcut aluminyum jantı tutmaya çalışanlar için de şart oluyor spacer :smiley:
Özellikle Discovery için gerekli, aracın standart haliyle lastikler çok içte kalıyor. Jant ve lastik masrafına girmeden spacer ile dışa alınabilir lastikler.

aslında iyi bir spacer 120 TL tanesi.. iyi bir jant , dün fiyat aldık 110 TL+KDV ye yapıyorlar. Çarpışantürk te .Spacer ın görevini -40 üzeri offset jant bence yapar.

iyi bir spacer kaliteli sertleştirilmiş aleminyumdan üretilir ve teker başı agırlıgı 1200GR civarıdır isteyen arkadaş olursa aracına göre istedigi ölcüde spacer yaptıra bilirim şu anda elimde suzukiler için 300MM ve 400mm saplamalı spacerler mevcut

Spacer lerin resmini ekliyorum bijon aralıgı 5X139 olan her türlü aracta kulanıla bilir suzuki,dihatsu,kıa,niva ve JC lerin bazı modellerinde

DSC04492.jpg

DSC04491.jpg

DSC04490.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR