Spil Dağı ve Çevresi Gezimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,737

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Pazar günü Spil dağı ve çevreside dağ yollarına bir gezi düzenledik...Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Harika bir gezi oldu. Gerçi Erdal abi ve teknoloji cihazı olmasaydı biz hala dağlarda yol arıyor olabilirdik. Erdal abimizin emeği büyük. Gerek güzergah tayini gerekse yol bulma becerisi için teşekkür ediyorum..

Etiketler
Ynt: Spil Dağı ve Çevresi Gezimiz...

Spil dağında yamaç paraşütü kalkış sahasınada uğradık ama rüzgar ters estiğinden arkadaşlar kalkışı iptal ettiler...

Sülüklü gölüde gördük ama daha çok kurbağa vardı. Neden sülüklü göl olduğunu çözemedik...

Güzel bir gezi olmuş rota hakkında bilgi verirmisiniz örneğin göl neresi?..

dora' Alıntı:

Şimdi gitmeye kalksam bulamam ama spil dağının doğu tarafında kalıyor Erdal abi yazıyı görürse size tarifini yapar. Çok karışık yollardan ilerledik. Tarifini yapmam mümkün değil. Selamlar

doçhasan' Alıntı:
Şimdi gitmeye kalksam bulamam ama spil dağının doğu tarafında kalıyor Erdal abi yazıyı görürse size tarifini yapar. Çok karışık yollardan ilerledik. Tarifini yapmam mümkün değil. Selamlar

Teşekkür ederim.

dora' Alıntı:

Ben yardımcı olmaya çalışayım ; Sülüklügöl'ün kooordinatları : 383414-272958. Rota kabaca resimdeki gibiydi.

Şu ögle vakti....karnım acıktı..hemen gideyim barii... ;D ;D

Afiyet olsun üstadım. Ama dağda yemek bir başka. Helede yanında şırıl şırıl kaynak suyu akıyorsa...

Hasan kardeşim..haklısın...
benimki latife..dün biz de daglardaydık..inanılmaz güzel hava vardı..

sucuk ekmekten tutta kanat ızgaraya kadar hepsini denedik..şimdi hazmetmeye bakıyorum.. ;D ;D

Afiyet olsun. Pazarı iple çekiyorum. Bir kaçamak daha yaparız İnşallah. Selamlar