Spil Dağı ve Çevresi Gezimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,726

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Pazar günü Spil dağı ve çevreside dağ yollarına bir gezi düzenledik...Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Harika bir gezi oldu. Gerçi Erdal abi ve teknoloji cihazı olmasaydı biz hala dağlarda yol arıyor olabilirdik. Erdal abimizin emeği büyük. Gerek güzergah tayini gerekse yol bulma becerisi için teşekkür ediyorum..

P5150029.JPG

P5150035.JPG

P5150040.jpg

P5150041.JPG

P5150043.JPG

Etiketler
Ynt: Spil Dağı ve Çevresi Gezimiz...

Spil dağında yamaç paraşütü kalkış sahasınada uğradık ama rüzgar ters estiğinden arkadaşlar kalkışı iptal ettiler...

P5150049.JPG

P5150050.JPG

P5150056.JPG

P5150059.JPG

Sülüklü gölüde gördük ama daha çok kurbağa vardı. Neden sülüklü göl olduğunu çözemedik...

P5150087.JPG

P5150088.JPG

P5150089.JPG

P5150090.JPG

P5150094.JPG

Güzel bir gezi olmuş rota hakkında bilgi verirmisiniz örneğin göl neresi?..

dora' Alıntı:

Şimdi gitmeye kalksam bulamam ama spil dağının doğu tarafında kalıyor Erdal abi yazıyı görürse size tarifini yapar. Çok karışık yollardan ilerledik. Tarifini yapmam mümkün değil. Selamlar

doçhasan' Alıntı:
Şimdi gitmeye kalksam bulamam ama spil dağının doğu tarafında kalıyor Erdal abi yazıyı görürse size tarifini yapar. Çok karışık yollardan ilerledik. Tarifini yapmam mümkün değil. Selamlar

Teşekkür ederim.

dora' Alıntı:

Ben yardımcı olmaya çalışayım ; Sülüklügöl'ün kooordinatları : 383414-272958. Rota kabaca resimdeki gibiydi.

112 (Orta).jpg

Şu ögle vakti....karnım acıktı..hemen gideyim barii... ;D ;D

Afiyet olsun üstadım. Ama dağda yemek bir başka. Helede yanında şırıl şırıl kaynak suyu akıyorsa... :D :D :D

Hasan kardeşim..haklısın...
benimki latife..dün biz de daglardaydık..inanılmaz güzel hava vardı..

sucuk ekmekten tutta kanat ızgaraya kadar hepsini denedik..şimdi hazmetmeye bakıyorum.. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,830
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR