Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 307
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,749
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

teşekkürler arkadaşlar

hamdi beyinde dediği gibi birkaç günde alıştım sayılır.
araç almadan önce forumdaki arkadaşlardan çift kabinler hakkında biraz tecrübe edindim,birkaç markayı kullandım pazarlık yaptığım araçlardan ben vazgeçtim satan vazgeçti vs. actıon sportun sadece almadan önce direksiyona ve arka koltuğuna oturdum kontağını parasını ödedikten sonra çevirdim, hiç kullanmadan aldım ama kullananlarla telefonda ve internet ortamındaki yazılan yorumları bayağı bi inceledim uzun bir süre hatta alacağım gün bile araştırıyordum.(türkiye pazarına yeni girdiği için).

birkaç günlük şehir içi izlenimim; konfor; ful araç olmamasına rağmen çok güzel, motor performansı seriliği hızı; güzel, depoyu fulledim ne kadar yakıt sarfiyatı var bitmesini bekliyorum? içinde kullanılan malzeme + işçilik izolasyon; gayet güzel. şimdilik umduğumdan fazlası var.
 

Etiketler
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Önce herkese selamun Aleyküm ben kocaeliden hidayet yaşım 16 ben genç bir ssangyongcu olarak 16 Nisan 2009 tarihinde ACTİON SPORTS 4*2 aldım ;D[daha dogrusu ben çok begendım we ısrar ettim durumumuz yoktu ama demek kalbimiz temizdi allah bize bir kapı açtı ve arabayı en kısa sürede aldık] ve bu siteyi yeni keşfettim ve hoşuma gitti yaşım daha genç ama söförlügüme güveniyorum vede cesaretliyim araçtanda çok memnunum tek sıkıntısı ilk geldiginde arka koltuk açılmıyodu ve bagaj üst kapagı arızalıydı ama kısa surede bunlar halledildi araç gercekten diger pickup ve kamyonetler arasında en güçlü ve en konforlusu diyebilirim bana göre yakıtıda ideal full depoyla otobana çıkınca ortalama hız [120-140km] 950 km yoll gittik hatta depoda bitmemişti Lafı fazla uzatmayacagım yaşım genç ama ehliyetimi aldıgım zaman butun organizasyonlarınıza EVET varım.SAYGILARIMLA Hidayet ARSLAN
 



Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Evet arkadaşlar 19/02/2011 cumartesi uygundur diyorsanız mesajlarınızı bekliyorum.
 




Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Rota olarak Sakarya Hendek Çiğdem yaylasını düşünüyoruz,rota,etkinlik ve diğer konularda tüm arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
 



Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Yaklaşık Anadolu yakasından hendek 170 km biraz uzak degilmi? Hava durumuda kar olmayacak diye gösteriyor!(şahsen kar olmasını isterdim) Gideceğimiz Cigdem yaylasının özelliği nedir ayrıca gidince ne tür bir aktivite olacak offroad tarzı mi olacak?
 



Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Evet biraz uzak ama yaylada sürekli kar var,aktivite olarak yaylada orman gezisi,yapabildiğimiz kadar offroad,mangal vs. yapılabilir.Daha yakın yer kartepe var ama hafta sonları çok kalabalık ve kazalı oluyor.Arkadaşlardan tavsiye edebilecek yerleri ve aktiviteleri olan varsa onlarıda değerlendirir hep birlikte karar verebiliriz de.
 

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz


maşallah iyi gidiyoruz,beş araç oldu şimdiden.tecrübeli arkadaşlar lazım olacak ekipmanlarıda burda paylaşırsa tecrübesizler (ben :D)haftaiçi eksikleri gidermiş olur.
 

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz




celo kardeş av için bişeyler varmı? tüfek getirmeye gerek varmı? (av tezkereli ruhsatlı)
 


Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

ediz merhaba

çekme halatı polyester varmış baktırdığım yerde 4-5 tonluk aldırayımmı iki tane.
 



Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

zaten polyester oluyorlar her halde ama 6-8 tonluk falan olsaydı daha iyi olurdu neyse yoksa da hiç yoktan yine iyidir. işimizi görür sen aldırt bence abi...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,024
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst