Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rottweiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,873
Ynt: Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi...

Bu araçta Ssangyong'un Minibüs olarak ürettiği Istana modeli

Mercedes amblemi ile de satılmışlığı vardır...

5m5v2.jpg

Etiketler

mercedes c serisinde ve kangodan bozma üreteceği hafif ticaride renault motoru kullanacağını unutmayalım.
mercedes yerine reno motoru kullansa kötümü olurdu 2.0dci 175 hp motor var xtrailde vs de.1.5 dci 2.0 dci qasqaide .
dacia da reno motoru kullanıyor.bu övünülecek bişey değil bence markanın acizliğini gösterir.motor üretememiş demektir.son kullanıcı olarak bize güven verir yada markayı tam bilmeyenlere.
citroen pejoda bmw ile ortak motor geliştiriyor.
ford volvo mazdada aynı şekilde hatta şaseleride ortaktır.
suzukide renonun 1.9 motorunu kullandı.
opellerde fiat motoru var ....

bana antipatik gelmişti satıcıların ilk söylediği şey bunlarda mercedes motoru şanzımanı var demesi .ben bakarım güç torq eğrisine tüketimine notunu veririm zaten .ister mercedes ister fiat motoru olsun.hatta ee neresini sssanyong yapmış bu aracın demek gelmişti.

6005016' Alıntı:
mercedes c serisinde ve kangodan bozma üreteceği hafif ticaride renault motoru kullanacağını unutmayalım.
mercedes yerine reno motoru kullansa kötümü olurdu 2.0dci 175 hp motor var xtrailde vs de.1.5 dci 2.0 dci qasqaide .
dacia da reno motoru kullanıyor.bu övünülecek bişey değil bence markanın acizliğini gösterir.motor üretememiş demektir.son kullanıcı olarak bize güven verir yada markayı tam bilmeyenlere.
citroen pejoda bmw ile ortak motor geliştiriyor.
ford volvo mazdada aynı şekilde hatta şaseleride ortaktır.
suzukide renonun 1.9 motorunu kullandı.
opellerde fiat motoru var ....

bana antipatik gelmişti satıcıların ilk söylediği şey bunlarda mercedes motoru şanzımanı var demesi .ben bakarım güç torq eğrisine tüketimine notunu veririm zaten .ister mercedes ister fiat motoru olsun.hatta ee neresini sssanyong yapmış bu aracın demek gelmişti.
Taaa en başından ta ki en sonuna kadar haklısınız,
Ama burada işte farklı bir durum var!
İnsanlar otomobiller konusunda özellikle Türkiye'de çok önyargılı 3-4 tane marka etrafında satışlar döndüğü için
En kötü B sınıfı dizel,otomatik araçlar 45 binden aşağı değildir.
O ne biçim marka,
İsmi bile söylenmiyor,
Motoru 50 binde biter,
Şasisi teneke gibidir mazallah
Gibi enteresan yaklaşımlar oluyor az biraz değişik marka oldu mu?
Maalesef otomobilden anlamayan kesim sadece reklamı yapılan araçlara iyi araba der!
Opel,Renault,Ford başka araba yok memlekette
Örnek vereyim Dacıa dizel motoru dışında neyi var bu aracın?
Bence arkasında Renault yazmasa hiç bir şey yok
Kalite yerlerde,estetik yok,malzeme kalitesi,moıntajı facia ha ucuz da değil
Şimdi gittim bir ara bir Geely Emgrand baktım incelemeyi sevewn bir insanım otomobilleri
Aracın iç malzemesi,estetiği,gösterişi donanımı her şeyi Dacıa dan daha iyi sadece dizeli ve reklamı yok!
Önemli olan ön yargıları yıkıp yerle bir edebilmek
Bende bunun için bir barış elçisiyim sanırım bu dünyada
Torku,yakıtı,eğrisi,doğrusuna bakmıyor işte insanlar maalesef daha doğrusu otomobilden anlamayan insanlar
Onlara bir güvence göstermek gerekiyor
Onlara odunun üstüne bir bilindik marka motoru koy 50 bini basıp alırlar
bende diyorum ki
Bakın akrdeşim adamlar dğnkü firma değil Mercedes ile teknoloji alışverişi yapmış
Mercedes ten motor,şanzıman desteği almış
Mercedes'e araç üretmiş
hatta bir dönem Mercedes'e şasi desteği vermiş tecrübeli bir firma
Asya krizine kadar bu adamlar şasi konusunda Mercedes'e destek veren bir firmaydı
Tek amacım var inanın
Cebimdeki para ile alınacak en iyi arabayı almayı severim,keyfime bakarım
Bilindik markalara körü körüne sarılmayı sevmem
İstiyorum ki insanlarda ufkunu genişletsin
Etrafta çok güzel araçlar var
Ön yargıyı kırmaya çalışıyoruz
Bilmiyorum doğru mu yapıyorum!

rottweiler' Alıntı:
Taaa en başından ta ki en sonuna kadar haklısınız,
Ama burada işte farklı bir durum var!
İnsanlar otomobiller konusunda özellikle Türkiye'de çok önyargılı 3-4 tane marka etrafında satışlar döndüğü için
En kötü B sınıfı dizel,otomatik araçlar 45 binden aşağı değildir.
O ne biçim marka,
İsmi bile söylenmiyor,
Motoru 50 binde biter,
Şasisi teneke gibidir mazallah
Gibi enteresan yaklaşımlar oluyor az biraz değişik marka oldu mu?
Maalesef otomobilden anlamayan kesim sadece reklamı yapılan araçlara iyi araba der!
Opel,Renault,Ford başka araba yok memlekette
Örnek vereyim Dacıa dizel motoru dışında neyi var bu aracın?
Bence arkasında Renault yazmasa hiç bir şey yok
Kalite yerlerde,estetik yok,malzeme kalitesi,moıntajı facia ha ucuz da değil
Şimdi gittim bir ara bir Geely Emgrand baktım incelemeyi sevewn bir insanım otomobilleri
Aracın iç malzemesi,estetiği,gösterişi donanımı her şeyi Dacıa dan daha iyi sadece dizeli ve reklamı yok!
Önemli olan ön yargıları yıkıp yerle bir edebilmek
Bende bunun için bir barış elçisiyim sanırım bu dünyada
Torku,yakıtı,eğrisi,doğrusuna bakmıyor işte insanlar maalesef daha doğrusu otomobilden anlamayan insanlar
Onlara bir güvence göstermek gerekiyor
Onlara odunun üstüne bir bilindik marka motoru koy 50 bini basıp alırlar
bende diyorum ki
Bakın akrdeşim adamlar dğnkü firma değil Mercedes ile teknoloji alışverişi yapmış
Mercedes ten motor,şanzıman desteği almış
Mercedes'e araç üretmiş
hatta bir dönem Mercedes'e şasi desteği vermiş tecrübeli bir firma
Asya krizine kadar bu adamlar şasi konusunda Mercedes'e destek veren bir firmaydı
Tek amacım var inanın
Cebimdeki para ile alınacak en iyi arabayı almayı severim,keyfime bakarım
Bilindik markalara körü körüne sarılmayı sevmem
İstiyorum ki insanlarda ufkunu genişletsin
Etrafta çok güzel araçlar var
Ön yargıyı kırmaya çalışıyoruz
Bilmiyorum doğru mu yapıyorum!

doğru söze ne denir

fiyat performans araçları üretiyor bu konudada gayet başarılı .

önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zordur demiş einstein .bunu kesinlikle kıramazsınız ne zaman bu aracı test eder kullanırlar o zaman bile hala akıllarında şüpheler kalır .
öntargı neden oluşur .önyargı bilinç altından gelir .
regal reklamında aynı makşna biri regal 3 lira diğeri çok ünlü marka 5 lira hangisini alırsınız diyor ya cevaplar da hep çok ünlü marka .
reklamın eseri bunlar.reklamın gücü diyelim.
yahu milyonlarca litre cola satılıyor bu ülkede altı üstü şekerli su faydası olmadığı gibi zaraıda var ama bilinç altımıza yerleştiriyorlar buz gibi kola tavuğun yanın da kola kola al vs vs.bu reklamların eseri hep.coca colanın reklam maliyeti colanın maliyetinden fazla.
50milyar doalr a mal ediyorsa şişesini suyunu şkerini nakliyesini 50milyardan fazla reklama harcıyor.
ayrandan başka bişey içmem bulamazsam maden suyu içerim. çünkü reklamlara maruz kalmıyorum tv seyretmediğimden.bilinçaltıma sokturmuyorum.

kapitalist düzende reklam yapmayan asla ve asla başarılı olamaz ta çocukluktan bilinçaltına yerleştiriyorlar bunları.mercedes motoru şanzımanı diyorsunuz mesela .hangi motoru renault motorundan üstün yada multijet motordan .2.0 motorları karşılaştıralım tabi maliyetlerinide bmw dizel motorda bi adım öndedir diğer markalardan. inanılmaz ekonomik.ama buda bir maliyettir .daha az tüketirken peşin peşin daha çok verirsiniz.
güç yakıt dayanıklılık emisyon ve maliyet olarak toplamında baktığınızda hepsiyle yarışır multijet bmw audi yada mercedes farketmez.

6005016' Alıntı:
fiyat performans araçları üretiyor bu konudada gayet başarılı .

önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zordur demiş einstein .bunu kesinlikle kıramazsınız ne zaman bu aracı test eder kullanırlar o zaman bile hala akıllarında şüpheler kalır .
öntargı neden oluşur .önyargı bilinç altından gelir .
regal reklamında aynı makşna biri regal 3 lira diğeri çok ünlü marka 5 lira hangisini alırsınız diyor ya cevaplar da hep çok ünlü marka .
reklamın eseri bunlar.reklamın gücü diyelim.
yahu milyonlarca litre cola satılıyor bu ülkede altı üstü şekerli su faydası olmadığı gibi zaraıda var ama bilinç altımıza yerleştiriyorlar buz gibi kola tavuğun yanın da kola kola al vs vs.bu reklamların eseri hep.coca colanın reklam maliyeti colanın maliyetinden fazla.
50milyar doalr a mal ediyorsa şişesini suyunu şkerini nakliyesini 50milyardan fazla reklama harcıyor.
ayrandan başka bişey içmem bulamazsam maden suyu içerim. çünkü reklamlara maruz kalmıyorum tv seyretmediğimden.bilinçaltıma sokturmuyorum.

kapitalist düzende reklam yapmayan asla ve asla başarılı olamaz ta çocukluktan bilinçaltına yerleştiriyorlar bunları.mercedes motoru şanzımanı diyorsunuz mesela .hangi motoru renault motorundan üstün yada multijet motordan .2.0 motorları karşılaştıralım tabi maliyetlerinide bmw dizel motorda bi adım öndedir diğer markalardan. inanılmaz ekonomik.ama buda bir maliyettir .daha az tüketirken peşin peşin daha çok verirsiniz.
güç yakıt dayanıklılık emisyon ve maliyet olarak toplamında baktığınızda hepsiyle yarışır multijet bmw audi yada mercedes farketmez.

buda farklı bir bakış açısı peki yanlış mı ? bana göre değil

Hani derler ya hepsi Amerikanın oyunu diye aynen öyle. İyi bir Markanın arkasında başka marka yoksa o malı ikinci plana atarsın. Ama o malın arkasında dünyaca ünlü bir marka varsa ilk ona bakarsın. Ben dünyada iki şeye güvenirim. 1. Almanın malı 2.Dostun sözü tabi 2. yüzünden baya bi kazıklandığım oldu.Hemde çok büyük mevlalarla kazıklandığım bile oldu. 1. si ise bu işi yapmış olmamız. Fabrikada alman malı kullanırız neden derseniz. Diğer mallara göre en az 3 kat daha uzun ömürlü. Dersiniz diğerlerine göre parçaları pahalıdır diye. Nerdeyse aynı fiyata yani 3-5 kuruş hesabı yapıp ucuz bozulunca yenisini alırım derseniz o zaman bitersiniz.Ha ama birşeyde Almanları ikinci plana atabilirim o da sattıkları malla aynı kalitede ama daha ucuz bir mal bulursam. Tabi bu bazı şeylerde mümkün değil. Çelik firmalarını bilirim. Ssangyong gerçekten çelik camiyasında adı geçen bir üreticidir. Türkiyeye pek gelmez ama türkmenistan gibi doğu ülkeleri genellikle çok önemli parçaları onlara ürettirirler. Yani ssangyong'a güvenin. Tabi önyargıyı parçalamak atomu değil evreni parçalamaktan daha zordur ...

Arkadaşlar ben kimsenin Ssangyong markasına söz ettiğini sanmıyorum...

Eminim bir kaç yıl sonra otomotiv piyasasında o da arzu ettiği çok araç satan üretici seviyelerine ulaşacaktır...

Ancak bunun için eğer Türkiye örneğinden yola çıkarsak her şeyden önce adam gibi donanıma sahip araç getirmesi gerekir...

Yoksa öyle fiyat performans deyip Ssangyong'ları uyduruk Clio Symbol ve Tofaş'ın kuş serisiyle kıyaslamakla olmuyor bu işler...

Eğer olaylara bu kadar kolaycı bakacak olursak F/P olarak en iyi araç motosiklet veya onun türevleri olur... Sonuçta işini görmüyor mu?

Ama iş o değil...

Sen adam gibi 4 - 5 farklı donanım seviyesinde araç getirecek ve seçimi müşteriye bırakacaksın...

Ondan sonra da biz burada rahat rahat yazıp konuşacağız...

dammak' Alıntı:
Arkadaşlar ben kimsenin Ssangyong markasına söz ettiğini sanmıyorum...

Eminim bir kaç yıl sonra otomotiv piyasasında o da arzu ettiği çok araç satan üretici seviyelerine ulaşacaktır...

Ancak bunun için eğer Türkiye örneğinden yola çıkarsak her şeyden önce adam gibi donanıma sahip araç getirmesi gerekir...

Yoksa öyle fiyat performans deyip Ssangyong'ları uyduruk Clio Symbol ve Tofaş'ın kuş serisiyle kıyaslamakla olmuyor bu işler...

Eğer olaylara bu kadar kolaycı bakacak olursak F/P olarak en iyi araç motosiklet veya onun türevleri olur... Sonuçta işini görmüyor mu?

Ama iş o değil...

Sen adam gibi 4 - 5 farklı donanım seviyesinde araç getirecek ve seçimi müşteriye bırakacaksın...

Ondan sonra da biz burada rahat rahat yazıp konuşacağız...
Aracın kalitesinden zerre şüphem yok
Gelen donanım hayal kırıklığı
Şöyle 4x4,Deri döşeme Karamel kahve bir Korando Sports yolların şahı olur...
EDİTLEYELİM:
5qbsd.jpg

BU DA OM602 KODLU MERCEDES MOTORU VE KULLANILAN SSANGYONG VE MERCEDES MODELLERİ NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMEKTE
5scmx.png

ne diyeyim aracımı gün geçtikçe daha çok seviyorum.aklımı seveyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR