Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,797
Ynt: Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

th_MVI_8043.jpg

Etiketler

canlarım kırılacak bozulacak birşey yok ki?

cem iğneadada battığında yaptıklarımız bu muhabbetin yanında hiç kalır... bozulacak bir konu oluyorsa eğer, hiç kimse bundan sonra başkalarının arabalarıyla ilgili konuşmasın... ;)

Mert kimse bozulmadı etmedi, güle eğlene gezdik , foto video çektik, şimdi sanki bozuldum konumuna düşürme beni, sadece Cem muhabbet fazla uzadı dedi, bende haklısın dedim. Bu muhabbet sizin Cem e iğne adada yaptığınız şeyle başladı, sonra herkes birbirine sarmaya başladı. Batmakdan korksam off road a gitmem, sizin beni çekip eğlenip geyiğini yapacağınızdan bozulsam sizle geziye gitmem. Size güvenip batarsam çekicek, kalırsam iticek birileri var diye ekip olarak sizle geziye gidiyorum. Tabiki batıcamda, çekiceksinizde, araba kırılıcak yapıcazda.

Tempus' Alıntı:
Mert kimse bozulmadı etmedi, güle eğlene gezdik , foto video çektik, şimdi sanki bozuldum konumuna düşürme beni, sadece Cem muhabbet fazla uzadı dedi, bende haklısın dedim. Bu muhabbet sizin Cem e iğne adada yaptığınız şeyle başladı, sonra herkes birbirine sarmaya başladı. Batmakdan korksam off road a gitmem, sizin beni çekip eğlenip geyiğini yapacağınızdan bozulsam sizle geziye gitmem. Size güvenip batarsam çekicek, kalırsam iticek birileri var diye ekip olarak sizle geziye gidiyorum. Tabiki batıcamda, çekiceksinizde, araba kırılıcak yapıcazda.

aynen kardesim sıkıntı yok bence maksat gulmek kızdırmak bazen dozu kacıyor bence daha bu muhabbetlerı yapmıyarım zevkıne bakarım olayın

Tempus' Alıntı:

Konu başlığını yenileyelim, Kürşatı zan altında bırakmayalım,standart donanımlı arkadaş (sanırım Cem) nissanı nasıl çeker :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
aynen kardesim sıkıntı yok bence maksat gulmek kızdırmak bazen dozu kacıyor bence daha bu muhabbetlerı yapmıyarım zevkıne bakarım olayın

ne dıyosun sen ya ??? ??? ??? hangı doz kacırmaktan bahsedıyosun aramızda boyle bı doz kacma falan fılan muhabbetı varsa hiçbir zaman konuşmayalım... kimse kimseye bişey demesin..

gününüz daha da güzel geçsin.......

ama....Mert, Cem alacağınız olsun..yazdım karakaplıya....insan bir haber verir, ....Kürşad aramasa haberimiz bile olmayacaktı demekki. :(

arkadaşlar bu yer neresiur acaba mevki olarak?

ya abicim ne zaman bir geziye 80 katilsa gezi yazilarindaki kiritiklerde muhabbet buraya gelip dayaniyor. Yakinda gezide 80 batirana odul verilecek gibi nerdeyse..
Ne kadar lc kullansanizda biz sizi seviyoruz neden sizde bize alişmiyosunuzkı :smiley: ha batmiş ha batmamiş nolcak maksat muhahbet degilmi..
bitti gittii.
kalavye basinda olundugu için bire bir soylenen laflardan cok daha etkili oluyor yazılanlar. karsindakinin ruh halını bilmedigin için iki tarafta uzulebiliyor sorun bu aslinda yoksa yuz yuze neler soylenıyor neler buraya yazılmaz bıle ama gezi içinde hiç sorun olmuyor.
yani neymiş buraya yazarken daha sakin yuz yuze devamm..
Ne kadar tenekecide olsaniz seviyoruz sizi dimi batan 80 li arkadaşim.

fir fir yok makaraya devamm..

sayin mert ve cem bey
kurşat ve ben ikiye iki duelloya varmisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR