reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 29 Nis 2009 #2,353 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? iyim iyi
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 29 Nis 2009 #2,354 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? iyi iyi
K kaan2005 Kamp I Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 29 Nis 2009 #2,355 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? o kadar iyiyim ki anlatamam
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 29 Nis 2009 #2,356 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Çelebi' Alıntı: 41. yaşa girmenin heyecanını yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Doğum Gününüz Kutlu, Mutlu Olsun... yorgunnnnnn...( istanbul yordu beni)
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Çelebi' Alıntı: 41. yaşa girmenin heyecanını yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Doğum Gününüz Kutlu, Mutlu Olsun... yorgunnnnnn...( istanbul yordu beni)
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 30 Nis 2009 #2,357 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yorgun, sinirli
Bornovalı Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 30 Nis 2009 #2,358 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Çelebi' Alıntı: 41. yaşa girmenin heyecanını yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de 60. yaşa girmenin buruk hüznünü yaşıyorum...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Çelebi' Alıntı: 41. yaşa girmenin heyecanını yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de 60. yaşa girmenin buruk hüznünü yaşıyorum...
maksim Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 30 Nis 2009 #2,359 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uykusuz...
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 30 Nis 2009 #2,360 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? biraz daha iyi, sakinleştim, sinirim yatıştı...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Nis 2009 #2,361 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? emrahmarti' Alıntı: biraz daha iyi, sakinleştim, sinirim yatıştı... Genişletmek için tıkla ... senin için sevindim ablacım. iyi geceler... huzurlu
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? emrahmarti' Alıntı: biraz daha iyi, sakinleştim, sinirim yatıştı... Genişletmek için tıkla ... senin için sevindim ablacım. iyi geceler... huzurlu
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 30 Nis 2009 #2,362 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: senin için sevindim ablacım. iyi geceler... huzurlu Genişletmek için tıkla ... ablacım sağol. sakin
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: senin için sevindim ablacım. iyi geceler... huzurlu Genişletmek için tıkla ... ablacım sağol. sakin
ugr73 Kamp I Mesajlar 111 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU 30 Nis 2009 #2,363 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sıkıntılı
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 30 Nis 2009 #2,364 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? iyiyim iyi iyi doktorum sakin ben sakin
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 30 Nis 2009 #2,365 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? mutlu
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Nis 2009 #2,366 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? gayet iyi
Bornovalı Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 30 Nis 2009 #2,367 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Üzgün.. Çok üzgün.. Ağlamaklı.. 10 pırıl pırıl gencimizi şehit verdik, gene kahrolası teröre.. Nasıl olalım ki.. Hepimizin başı sağolsun.. yeter ki; VATAN SAĞOLSUN!.....
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Üzgün.. Çok üzgün.. Ağlamaklı.. 10 pırıl pırıl gencimizi şehit verdik, gene kahrolası teröre.. Nasıl olalım ki.. Hepimizin başı sağolsun.. yeter ki; VATAN SAĞOLSUN!.....
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 Nis 2009 #2,368 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Bornovalı' Alıntı: Üzgün.. Çok üzgün.. Ağlamaklı.. 10 pırıl pırıl gencimizi şehit verdik, gene kahrolası teröre.. Nasıl olalım ki.. Hepimizin başı sağolsun.. yeter ki; VATAN SAĞOLSUN!..... Genişletmek için tıkla ... VATAN SAĞOLSUN... her şeye rağmen şükür...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Bornovalı' Alıntı: Üzgün.. Çok üzgün.. Ağlamaklı.. 10 pırıl pırıl gencimizi şehit verdik, gene kahrolası teröre.. Nasıl olalım ki.. Hepimizin başı sağolsun.. yeter ki; VATAN SAĞOLSUN!..... Genişletmek için tıkla ... VATAN SAĞOLSUN... her şeye rağmen şükür...